Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem figyel rám a fiúm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem figyel rám a fiúm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok a pasim 17.Én olyan tipikus törékeny lány vagyok és hú de utálom na jó a lényeg ép beszélgettem a fiúmmal és közben átöleltem. Aztán hirtelen elkapta a karom és az ágynak nyomot. Eddig én meg sose feküdtem le senkivel. És hát el kezdet kényeztetni én meg megíettem mondtam hogy álj, nem akarom próbáltam ellökni úgy kb. 5-6 percig próbálkoztam leállítani de utána már nem bírtam elöntőt a vágy de a végén bocsánatot kért de azért fájt hogy minden ellenkezésem ellenére is megtette. De istenem annyira aranyos volt közben. De azért haragszom megbocsássak neki?

#fiú #érdekelte
2013. máj. 21. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ambrus Dorottya, szerintem légy még szingli pár évig, nem való ez neked. Ne bocsáss meg.
2013. máj. 21. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"nyomot" "kezdet" "megiettem?!?!?!" "elöntőt"

Megérdemlitek egymást...

2013. máj. 21. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A pasid egy bunkó paraszt. Gondolod h az ilyen valaha is fog téged kicsit is tisztelni?
2013. máj. 21. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Gyerek vagy még, lehet testileg nem, de agyilag egy 10 éves..
2013. máj. 21. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából megbecsül szokott rozsát hozni bucsupuszit adni

és mindig megvigasztal és mindig kedves

2013. máj. 21. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatni akaratod ellenére megerőszakolt, "De istenem annyira aranyos volt közben". Mi van? :D
2013. máj. 21. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Húha, megbecsül. mert búcsúpuszit ad??? Mi van?

Te meg írni sem tudsz, ne pasizz!

2013. máj. 21. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Megint egy naív butuska leányzó. Nekem is hozott virágot az exem meg adott búcsúpuszit meg.....stb mégis fűvel fával csalt. Nem ezek tesznek értékessé egy embert. És jól írták h megerőszakolt. Mert ha tetszik ha nem ez az volt.
2013. máj. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!