Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert jut mindig eszembe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jut mindig eszembe a volt fium?

Figyelt kérdés

Amikor rossz dolog tortenik velem vagy meglatom bar hol utanna sokaig õ jar az eszembe ez miert van? normalis ez? ha bukizni megyek es ott van vibral a levego viszont a helyzeten ront hogy egy masik srac jarni akar velem bar en vele nem de feltunoen feltekenyek egymasra na szerintetek szerethet meg 7hónapig voltunk egyutt ...

mi a tanacsotok?????

2013. máj. 17. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nincs lezárva az exed. Ne lépj a másik ember felé. Még akkor sem ha simán meglehetne a másik pasi.
2013. máj. 17. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert 11,2cm-es volt a fütyije?
2013. máj. 17. 09:48
 3/5 A kérdező kommentje:
de zarjam le vagy kezdjem vele ujra?
2013. máj. 17. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:

bukizni jarsz? az mi? bukakke?

Nekem is sokszor eszembe jutott (meg most is neha sok ev utan) a legelsö szerelmem es sokat gyötrödtem, hogy jo döntes volt e szakitani. Aztan neki lett baratja, es utana nekem is. Meg azutan is megfordult sokszor a fejemben, de mar tudtam masra koncentralni.

2013. máj. 17. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

A paprikás krumpli felmelegítve? Nem kellene!

Egy csomó rossz dolog történhetett, ami miatt szakítottatok. Az nem változik meg. Ha újra összejönnétek, újra közétek állna.

Zárd le. és lépj tovább. Bulizz magad, és új srácokkal. Őt meg hagyd, had hülyítsen más csajokat. Lehet, hogy mással jobban összeillenek.

Te meg igyekezz új kapcsolatot találni, akivel együtt is tudsz maradni.

2013. máj. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!