Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után megkérdezhetem a szüleimet, hogy ott alhatok-e a barátomnál?
9 hónapja vagyunk együtt,és barátom mostanában barátom egyre gyakrabban hozza fel az együtt alvás témát. Nekem semmi bajom sincs ezzel,csak én cikinek tartom megkérdezni erről a szüleimet. Anyával elég jó a viszonyunk,szerintem sejti,hogy voltak már dolgok,de mégse merem megkérdezni. Erre barátom kitalálta,hogy majd ő kér engedélyt anyukámtól,hogy ott aludhassak nála. Na erről azonnal lebeszéltem,nem tetszik nekem ez az ötlet. Apa persze más helyzet,de tőle meg végképp nem merem megkérdezni,márpedig mindkettőjük engedélye kell.
Egyébként nincs semmi bajuk a barátommal,anya kifejezetten kedveli.
Mi legyen ? Mindketten 19 évesek vagyunk.
Szeritnem az lenne a legegszerübb ha valami közös kajálás közben bejelented, beszégletés közben hogy "jah és pénteken ott alszok Józsinál"
és innentől látod a reakcióikat és meg tudjátok vitatni a miérteket... :)
19 éves vagy nagykorú... legyél kicsit önállóbb.
Elmúltatok 18 évesek !
Szerintem megengedi ! :)
A szüleid ilyen korban nemhogy eggyütt aludtak, de már házasok voltak, igaz akkor az volt a divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!