Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell/illik vinnem, ha egy nap kb 8-9 órát töltök majd a barátomnál? (:
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 'olyan' nem fog történni, tehát normális válaszokat várok, mert még tapasztalatlan vagyok! Mit kell ilyenkor? Üdítő vagy chips? Még?:D Nem alszok ott, reggel megyek, este jövök.2013. ápr. 18. 19:20
1/12 anonim válasza:
Kérdezz rá. mit vigyél, nyugodtan.
3/12 anonim válasza:
semmit sem kell vinni szerintem,
miért kellene? érezd jol magad és kész
5/12 anonim válasza:
kérdezz rá nyugodtan, de ha viszel mondjuk csokit vagy valami rágcsát magadtól abból nem lesz gáz :) amúgy nem kötelező
6/12 A kérdező kommentje:
mindig azt mondja, hogy semmit.
Mindig csak ő adna:-)
Akkor úgy kérdezem, ti mit szoktatok vinni?
2013. ápr. 18. 19:24
8/12 anonim válasza:
Amit akarsz amire szükséged van . Pl cigit , rágó . de nyuotan vihetsz csipszet ha azt aszereted vagy filmeket de semi nem kőtelező (nagycsomag ovszeren kivül)
F/23
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó előtti mi ez a kép?xD
Mondtam, hogy óvszerre nem lesz szükség, mivel nem fogunk lefeküdni!
Viszek csokit akkor:-)
2013. ápr. 18. 19:30
10/12 anonim válasza:
Csoki az jó ötlet.
Miért nem akarsz vele lefeküdni? Még nem annyira a barátod?
Na mindegy, 8-9 órát lesz izgalmi álapotban úgy, hogy ha mást nem is JEGET vigyél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!