Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szüleimet nem érdekelte,...

A szüleimet nem érdekelte, hogy nincs csajom, de hogy nincs munkám, azért bezzeg birnak hőbörögni?

Figyelt kérdés

Mert, amikor 1 évig jártam le "ismerkedni" pesten mire lett barátnőm, akkor nem érdekelte őket a sikertelenségem viszont most, hogy fél éve nem tudok elhelyezkedni nagyon keresett végzettséggel, azon mélységesen fel vannak háborodva.

Olyanokat mondanak, hogy nem értik, hogy az én végzettségemmel, hogy nem lehet találni állást.

Bezzeg azt sosem mondták, hogy fiam nem nézel ki olyan rosszul, mégis hogyhogy nincs senkid?

Komolyan nem veszik észre a korrelációt?

2013. júl. 10. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
talán mert a munka fontosabb mint egy jöttment kapcsolat... :D
2013. júl. 10. 11:25
 12/67 anonim ***** válasza:
Nehéz diplomásként, de add lejjebb az igényeidet, és amíg nincs a szakmádban munkád, elmehetsz gyárba is dolgozni. Gondolom páyakezdő vagy, gyakorlat/munkatapasztalat nélkül, ez később előny is lehet. Plusz nem basztatnak a szülők a munkanélküliséggel, megszűnik a fusztráció, és könnyebben csajozol. Viszont a munka és a barátnő két külön dolog szerintem, nem összehasonlítható, valakinek ez fontosabb, valakinek meg az.
 13/67 A kérdező kommentje:

na ezt birom, hogy ahhoz, hogy csajom legyen, ahhoz munka kell!!!!

Na és egy nő részéről mi kell, hoyg legyen valakije? Egy vagina esetleg mellek? Hát nem valami fer játszma...

Az ilyen 15-16 éveseknek akkor hogy lehet barátnője, ha még az iskolába se képesek bejárni?

14/67 A kérdező kommentje:
munkából is van jöttment...nehogy már azt higyjétek, hogy akinek munkája van, az már biztos meló.
2013. júl. 10. 11:26
 15/67 anonim ***** válasza:
miért hinném azt? de van egy fontossági sorrend.. először h el tudd tartani magad, aztán jöhet minden más.. vagy nálad nem igy van?
2013. júl. 10. 11:27
 16/67 A kérdező kommentje:
de akkor magyarázd már meg, hogy a tiniknek akkor miért van csajuk?
2013. júl. 10. 11:28
 17/67 anonim ***** válasza:

nem mind tizenéveseknek van barátnője,

a szülő meg más szemmel néz mindent, nem érti meg a helyzetedet, szóval így ne várd azt átérezze, ők ilyen beállítottságúak N

2013. júl. 10. 11:32
 18/67 anonim ***** válasza:
a tinik még a szüleikkel élnek és nem kell eltartani a lányt :D
2013. júl. 10. 11:32
 19/67 A kérdező kommentje:
Na, hát amikor én gimis volt, akkor azért elég sok embernek volt nemi élete (amit akkor még irreálisnak hittem, és nem is gondoltam, hogy ez tényleg komolyan igy van)!
2013. júl. 10. 11:33
 20/67 A kérdező kommentje:
Na, de akkor se mondjál már ilyen hülyeséget, hogy csak annak lehet csaja, akinek van egzisztenciája.
2013. júl. 10. 11:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!