Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szüleimet nem érdekelte,...

A szüleimet nem érdekelte, hogy nincs csajom, de hogy nincs munkám, azért bezzeg birnak hőbörögni?

Figyelt kérdés

Mert, amikor 1 évig jártam le "ismerkedni" pesten mire lett barátnőm, akkor nem érdekelte őket a sikertelenségem viszont most, hogy fél éve nem tudok elhelyezkedni nagyon keresett végzettséggel, azon mélységesen fel vannak háborodva.

Olyanokat mondanak, hogy nem értik, hogy az én végzettségemmel, hogy nem lehet találni állást.

Bezzeg azt sosem mondták, hogy fiam nem nézel ki olyan rosszul, mégis hogyhogy nincs senkid?

Komolyan nem veszik észre a korrelációt?

2013. júl. 10. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
azért te se gondolhattad volna h ez ennyire egyszerű:D
2013. júl. 10. 12:35
 42/67 anonim ***** válasza:
* nem volna, hanem komolyan
2013. júl. 10. 12:35
 43/67 A kérdező kommentje:
de én komolyan gondoltam.
2013. júl. 10. 12:36
 44/67 A kérdező kommentje:
mivel unokatesomék is csak kijárták az iskolát és lett munkájuk. (igaz protekcioval, mivel az apjuk befolyásos). Na és ők keresik a 300 ezret meg elverik félmillás antik szönyegre, meg évente uj TV, én meg semmi.
2013. júl. 10. 12:37
 45/67 anonim ***** válasza:
hát.. akkor jóreggelt.. ez nem ilyen egyszerű.. senkinek sem..
2013. júl. 10. 12:38
 46/67 anonim ***** válasza:
menj külföldre, ott biztos lesz munkád ezzel a szakmával.
2013. júl. 10. 12:39
 47/67 A kérdező kommentje:
unokanővérem már vagy 10en sok éve egy helyen dolgozik valami minisztériumba, keres vagy 300ezret mondom, már majdnem 40 éves, de még mindig nincs családja, gimis pasijával (aki banknál keres 1millát) vannak ilyen lehetetlen viszonyba, 3 honapig birták egyszer összeköltözve. Na és 40 évesen még mindig nincs se család se gyerek. Na akk ők mennyire életképesek? Öszzeharácsolnak egy csomo pénzt, amit aztán elköltenek szorakozásra? Attól nem halad előrébb a társadalom. De ha gyereket nevelnének és arra költenék akkor legalább lenne valami kis értelme.
2013. júl. 10. 12:41
 48/67 A kérdező kommentje:
gyakorlat nélkül külföldön se kell az ember.
2013. júl. 10. 12:42
 49/67 A kérdező kommentje:
meg ha most kimegyek, akk ott mégjobban nem lesz csajom. Mert ha itt nincs, akkor ott hogyan lenne?
 50/67 anonim ***** válasza:
hát jó h bulizásra költeném én is:D nem porontyokra:D na jó, én amúgy hiperéretlen vok a gyerekneveléshez 23 évesen is... :D
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!