Csak engem idegesít, hogy a négerek kellenek a lányoknak?
nekem nincs házam, és én viszont tényleg közel vagyok a 36hoz.
gyakorlatilag esélyeim minimálisak arra, hogy saját házam legyen, igazából nem is vágyom rá. lakásról is csak álmodozok, az viszont a céljaim között szerepel.
mégsem lakom otthon nagyon régóta. nem a saját tulajdon az egyetlen megoldás, hogy elköltözz otthonról.
kinek mi a fontos, nekem az sokkal fontosabb volt, hogy önálló legyek, meg megtehessek dolgokat, mint hogy saját tulajdonom legyen.
ha 36 éves korodra saját házad lesz, kivétel leszel. alig ismerek olyat, akinek ennyi idősen saját háza lenne, hacsak nem a szüleitől kapta rá a pénz nagy részét, vagy egészét.
mindenképp nagyon elismerésreméltó teljesítmény lenne.
Na55%-os. „genetikailag torz arc” Mi vagy te?A medvedisznó ember? Azt elhiszem ha az írod h nincs baba arcod,de ez……. Amit már írtam:ha magadat nem tudod szeretni,ne várd hogy más szeressen.De egy jó séróval lehet javítani ezen is.
Milyen magas vagy?lehet írtad de elfelejtettem
Ha ember vagy a lányok szemében, akkor nálunk biztosan sokkal jobban nézhetsz ki, még ha nem is vagy Brad Pitt. küldj már képet privátban,eskü nem adom ki.
többnyire nem keresek rosszul magyar viszonylatban, így van.
egyébként nem kell rögtön lakást bérelni, szobát is lehet.
nem egy házinénivel kell együtt lakni, hanem többen is bérelhettek egy lakást.
Én úgy178-180cm vagyok,sztem nem vagy alacsony,nézd meg a vonalzón nem sok az a 8-10cm külömbség,és én tök megvagyok,tudod hány 170cm lány ismerősöm van,akik kb egy magasságú pasival vannak.
Ne küldj,de a jogot fenntartom h csak beképzeled magadnak h csúnya vagy,ha valóban szeretnéd magad,akkor nem beszélnél így magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!