Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Honnan szerezzek pénzt mellműt...

Honnan szerezzek pénzt mellműtétre?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.

Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L

2016. jún. 8. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
95%

szerintem a kérdező vagy troll vagy nincs agya.

nem tudom, mit pattogsz itt a külfölddel, amikor még magyarul se tudsz helyesen írni, gondolom angolul vagy egyéb nyelven maximum a hello-ig terjed a szókincsed. szidod magyarországot, de szerinted külföldön mi vár rád 18 évesen mindenféle képzettség, nyelvtudás és ész nélkül? igen, elárulom, az ilyen kétféleképpen szokott végződni:

1. felajánlanak egy munkát, amire 'csinos, fiatal lányokat' keresnek, 'gyors pénzkereseti lehetőséggel', csak akkor ne csodálkozz, ha a végén fas zt kell szopnod egész nap vagy legjobb esetben egy lepukkant sztriptízbárban rázni a p icsádat. bár ez utóbbi illene hozzád..

2. kimennek, mert ugye külföldön minden jobb, de az értelmi képességükkel csak valami mosogató vagy takarítói munkát találnak. de persze nagyon örülnek, mert 'még ezzel is ezerszer jobban keresek, mint otthon mérnökként/tanárként stb', de a csökött agyukig az már nem jut el, hogy ott az élet is ezerszer drágább. lehet, hogy többet keresel, de többet költesz kajára, lakbérre, bérletre stb. tehát spórolás kizárt. ilyenkor szoktak fél-egy év múlva megsemmisülten hazahúzni és közölni, hogy áá mégsem éreztem annyira jól magam stb.

azért megsúgom, hogy egy orvos vagy ügyvéd nem 120 ezret keres;) de persze tanulni felesleges, buta vagy és primitív, de azért adjanak valami munkát, amivel hülyére keresheted magad. lol.

szerinted jó kinézet = nagy mell? gratulálok, erre tényleg nem tudok mit mondani. remélem sikerül összeszedni a pénzt és megcsináltatni a melled, de valami kontárral és pár év múlva olyan fertőzést kapsz, ki kell szedetni, hónapokig kórházban leszel és a végén egy sebes, heges, csoffadt 'férfimellkasod' lesz, a pénzed pedig elúszott.

2016. jún. 9. 10:01
 62/72 Secret184 válasza:
93%
Egy idegen ember kecsegtető külföldi ajánlattal ír rád itt? Biztos jó lehet, kivéve ha kamu, amire nagy az esély. Tudod hány nőt csaltak már ki így, hogy aztán (szex)rabszolgaként tartva el is tűnjenek a világ elől? És mindezt te megkockáztatod azért, mert nagyobb melleket akarsz 18 évesen. Erre szokták mondani, hogy aki hülye haljon meg már bocs.
2016. jún. 9. 12:13
 63/72 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat (csak az első oldalt), mert biztos vagyok benne, hogy cafatokra szedték már a kérdésedet.

Én más szempontból válaszolnék:

El kell kezdeni gyűjtögetni. Szép lassan összejön majd a pénz. Addig neked is van időd ezt a témát átrágni, hogy biztosan szeretnéd-e, és vajon valóban akarod-e, vagy inkább csak a barátod kedvéért tennéd.

Én az ország legjobb és értelemszerűen legdrágább sebészét fizettem meg, úgy, hogy 3-4 évig spóroltam. És én nem keresek annyit mint te, pedig sokkal tanultabb vagyok.

De azért azt tudd, hogy ha egy hóbort miatt teszed, akkor valóban megbánhatod. Ha megalkudsz és inkább megkeresed a legolcsóbb sebészt, aki kb: 630-ért dolgozik, és elrontja neked... akkor hidd el meg fogod bánni. Akkor tedd ha szívből vágysz rá! Ugyanis nem az a nehéz, hogy kés alá kell feküdni. Az ember odafekszik, elaltatják, és pár óra múlva felkel, az egészből nem érzékel semmit. De a felépülés... na az mocskosul kemény. Az első napokat úgy jellemezném, hogy maga a pokol. És utána hetekig fáj, bár már nem fogod úgy érezni, hogy belehalsz.. de továbbra is nagyon fog fájni. Hetekig vigyáznod kell a mozdulataidra. Mert ha nem teszed, akkor saját magadnak okozhat komplikációkat hiába jó a sebészed.

Elképesztő türelmet igényel az első időszak. Én nagyon akartam a műtétet! Kb 13 éves koromtól, mert csúnya melleim voltak az első pillanattól kezdve. Nem akartam nagyot, csak szépet. Szerencsére meg is kaptam álmaim vágyát. De tudod még annak is nehéz ez az időszak, aki igazán vágyik rá, nem hogy annak, aki át sem gondolja csak úgy belevág.

Hiába rutin műtét, akkor is műtét. Ami minden esetben rizikóval jár. Ezt tudomásul kell venni.

2016. jún. 11. 11:15
 64/72 pinkpancser ***** válasza:

Akkor a válaszokat összefoglalva:

1. Többet dolgozol, azt félreteszed és lesz műcsöcs.

2. Felveszel hitelt, megcsináltatod, aztán majd visszahozzák a befektetést.

3. Lottó

A harmadik esélytelen, a másodikat nem akarod, és az elsőt sem. Akkor maradsz C-s.

2016. jún. 13. 13:14
 65/72 anonim ***** válasza:
Ha nem szopkodsz le f_szokat, akkor nem lesz meg gyorsban az a mellműtét.
2016. jún. 13. 14:00
 66/72 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező azt várta, hogy majd itt valami faszi felajánl neki ennyi pénzt némi szolgáltatás ellenében, ha már egyik opció sem volt megfelelő neki :'D
2016. jún. 15. 14:29
 67/72 anonim válasza:
Én saját kezűleg készítettem el.Kivágtam a darabot és betettem egy szilikonos lufit... :D Az eredmény mesés -Ariana
2016. jún. 16. 22:43
 68/72 anonim válasza:
De te ne tedd mert fáj.
2016. jún. 16. 22:45
 69/72 anonim válasza:

Nézd kedves Kérdező.

Szerintem itt az emberek többségének nem azzal volt a problémája, hogy mellműtétet szeretnél - mert valljuk be, ma már nagyon sokan esnek át plasztikai műtéten, és igenis a Férfiak nagy részének tetszik is (különben nem kelne el ilyen hatalmas számban például a Playboy magazin). Azzal is vitatkoznék, hogy az "igazi", értelmes Férfiak soha nem jönnének össze plasztikázott Hölggyel. Véleményem szerint egy értelmes ember nem az alapján ítél meg egy lányt, hogy van-e szilikon a cicijében, vagy sem. Találkoztam már olyan műtött lánnyal, aki intelligens, művelt, nagyon szerethető személy, csak egyszerűen nincs megelégedve a testi adottságaival.(Ha tehet ez ellen, akkor miért ne tegyen?) És találkoztam azzal a "fajta" plasztikázott lány-típussal is, akik miatt ezt a sok negatív kritikát kaptad.-

De itt inkább a mondandódhoz hozzáadott stílusoddal volt a probléma, -szerintem-. Mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne, hiszen minden egyén más, de ha közölni szeretnénk a nagy világgal valamit, akkor el kell fogadnunk, hogy nem csak a minket támogató emberek fognak válaszolni, és tudni kell ezt kezelni, uralkodni magunkon.

Azzal viszont vitáznék én is, hogy Magyarországon csak ennyit lehet keresni... Meg más diplomával sem keres ennyit... És felesleges tanulni... Stb.

Az én havi keresetem 500ezer - 1millió között van, a Páromé szintén, a testvéremé 400ezer körüli, a barátaink többségben szintén megkeresik a +++százezres fizetést, úgyhogy én csak biztatni tudlak arra, hogy megéri tanulni. Fiatal vagy, most van lehetőséged megalapozni a jövődet!

2016. jún. 26. 08:19
 70/72 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőt már el is adták...vagy a szerveit.
2016. jún. 27. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!