Honnan szerezzek pénzt mellműtétre?
Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.
Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L
Bödőcs Tibi mondta jól amikor a buta pitsákról beszélt: "Mert a mellével egyik sem elégedett, az agyával igen, oda nem akarnak agyszilikont..."
Jó nagy buta vagy, egyrészt mert hagytad magad, hogy rávegyen egy ilyen hülyeségre, másrészt mert ide írsz ki egy ilyen kérdést, harmadrészt meg mert később meg fogod bánni. Biztos jó lesz műnőként élni, csak azért mert ez a divat lassan :D De ha hülye vagy, hát csináld.
Hát ha össze is jönne a pénz, kevés doki csinálná meg neked ilyen fiatalon, aki meg megcsinálja, vagy jóval drágább, vagy külföldre kell kimenni, az olcsóbb, de az eredmény olyan is lesz. Diákhitelt erre semmiképpen nem kapsz, más hitelcégeknél próbálkozz, amúgy meg az összes pénzkereseti módot felsorolták. Viszont attól, hogy valaki a szilikon ellen van, az nem jelenti azt, hogy boldogtalan, kis mellű, vagy nem engedheti meg magának. Ne várd el a tiszta jóindulatot, ha te sem vagy képes azt mutatni. Ha meg már oda kerülsz, hogy össze jött a pénz, nézz körül, ki milyen doki, milyenek a munkái, végül ami a legfontosabb: EZ IS MŰTÉT, AMI DÚRVA MELLÉKHATÁSOKKAL JÁRHAT, MÉRLEGELJ!!!
Egyébként szomorú, hogy az önbizalmad a melledhez kötöd, emellett az írási stílusodból és a megnyilvánulásaidból ítélve nem vagy kitömve értelmileg. A te fajtád miatt szégyenkezem a generációm miatt...
18/L
Kitől hallottál olyat hogy megbánta?:)
Ez minden nőnek önbizalmat adott, senkiit nem hallottam emiatt panaszkodni, és a férfiaknak is bejön.
75C nem olyan nagy mell csak közepes nem nagy a testalkatomhoz szoval nem vagyok megelégedve vele. De mit csodálkozok ti már a semmi A meg B kosaras mellekről is hanyatt dobjátok magatokat pedig az még laposabb kicsi
Az hagyján, de szerintem nincs tisztában azzal hogy X évente cserélni kell a szilikont, ráadásul lehet hogy a szervezete nem úgy fog reagálni a műanyagra, ahogy azt ő gondolja.
Bödőcs szavaira én is emlékszem, az a forma felejthetetlen! :)
Ugye te nem az a csaj vagy, aki egy hónapja még DD-s melleket kamuzott? XDDD
Figyi, szerintem, a felsorolt alternatívák mind egészen jók, s elképzelhetőek. A barátod nem futtat véletlen?
Bocsesz.
Hajrá csajszi, te lehetsz az új Lolo Ferrari!
26/F
Bocs, de egy kis off: soha nem értettem hogy minek ír ki egyáltalán kérdést (pláne ilyen témában) olyan, aki csak az őt támogató embereket akarja hallgatni. Feltetted a kérdést, (ha értelmes vagy) minden választ "meghallgatsz" pro és kontra, és az alapján esetleg arra is rájőhetsz, hogy butaság amire készülsz.
A kérdésre.. lehet hogy hülye vagyok és nem is értek hozzá, de egy mellnagyobbítással a kosárméreted növekszik csak az én elképzelésem szerint. Nah így akkor te egy 75Cből szeretnék 75E/F méretet? Csak sok sikert kívánok h találj vhol melltartót
23as értelek Te ez ellen vagy tudomásul vettem. De megcsinálják mivel elmultam 18, nem vagyok kiskorú :D
Miattam aztán nagyon szègyenkezhetsz, leérettségiztem dolgozom 18évesen, és 1fiúval voltam egész életemben vele is már több mint 2éve vagyok:) Nem baj hogy a nálam fiatalabb vagy egykorú lányok már sok fiút kiprobáltak egyéjszakás kalandba is, azok miatt nyilván nem szégyenkezel.
Csupán amiatt elítélsz mert nekem a szilikon cici tetszik, mert szép szabályos és nem fog logni megereszkedni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!