Honnan szerezzek pénzt mellműtétre?
Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.
Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L
Provident :D
Viccet félre téve,egy ilyen műtét 800 ezer alaphangon, tudom megérdeklődtem bár én vetetnék le belőle.
Ha szeretnéd csináltasd meg,de egy jó tanács , elfogadod vagy nem az már rajtad múlik, várd meg míg lesz gyereked szülés szoptatás után tedd csak ezt meg , ha még akkor is szeretnéd hajrá vágj bele :)
Mert ő megy egyetemre és kell neki a pénz a tandijra
de igazibol meg szeretném lepni ezzel :D
De félre tudok tenni de nekem már most kellene.
Nem csak az ő vágya nekem is önbizalom lenne ez mert a fenekem nagy kerek, a cicim meg kicsinek érzem, nem az, de én sokkal fullossabb lennék ha az is nagy lenne :D
Nem értem miért kell elitélni vagy lehurrogni.. műanyagot fogdosni..hát oké, nektek biztos nem adatik meg azért szidjátok
Mi nem adatik meg? Hogy pár köbcenti műanyagot ültessek a mellem alá?:D
Te ostobább vagy mint hittem!
Tellene rá, de nincs rá szükségem.
Inkább agynagyobbító műtéten kéne gondolkoznod, hogy nagyobb térfogatú legyen az agyad, mert már túl van telítve információval az a mogyorónyi is! :)
10es :DDDD
Tudod más emberek diplomával keresnek ennyit vagy ennyit se...
Én ahhoz képest érettségi utàn már rögtön dolgoztam nem is minimálbérért.. szoval ne fárasz ezzel a tanulni kellett volna szerencsés voltam jol el tudtam helyezkedni.
Nem tudok ebből annyit félretenni mint szeretnék máshová is elmegy a keresetem szoval ki kell mást találnom hogy összeszedjem a pénzt
15, nem trollkodok
csak azthittem kiírhatom ezt névtelenül ide, és normális válaszokat kapok nem trollkodásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!