Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Honnan szerezzek pénzt mellműt...

Honnan szerezzek pénzt mellműtétre?

Figyelt kérdés

Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.

Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L

2016. jún. 8. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim válasza:
igggazi h.lye
2016. jún. 8. 13:00
 12/72 anonim ***** válasza:

Provident :D

Viccet félre téve,egy ilyen műtét 800 ezer alaphangon, tudom megérdeklődtem bár én vetetnék le belőle.

Ha szeretnéd csináltasd meg,de egy jó tanács , elfogadod vagy nem az már rajtad múlik, várd meg míg lesz gyereked szülés szoptatás után tedd csak ezt meg , ha még akkor is szeretnéd hajrá vágj bele :)

13/72 Secret184 válasza:
Mellnagyobbítást vállalok kézrátétellel, sikertelen próbálkozás esetén visszafizetem a pénzt!
 14/72 A kérdező kommentje:

Mert ő megy egyetemre és kell neki a pénz a tandijra

de igazibol meg szeretném lepni ezzel :D

De félre tudok tenni de nekem már most kellene.

Nem csak az ő vágya nekem is önbizalom lenne ez mert a fenekem nagy kerek, a cicim meg kicsinek érzem, nem az, de én sokkal fullossabb lennék ha az is nagy lenne :D

Nem értem miért kell elitélni vagy lehurrogni.. műanyagot fogdosni..hát oké, nektek biztos nem adatik meg azért szidjátok

2016. jún. 8. 13:01
 15/72 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem trollkodsz, akkor mégis miért ide írtad ki a kérdésedet? Ugyanis lényegtelen, hogy a csöcsödre kell a pénz. :D Kell neked 800ezer egy éven belül. Ha nem ku...rválkodni akarsz, akkor meg dolgozz. Mégis mi mást tudnánk javasolni? Ha tudnánk ennél jobb ötletet, akkor mindannyian gazdagok lennénk.
2016. jún. 8. 13:02
 16/72 anonim ***** válasza:
96%

Mi nem adatik meg? Hogy pár köbcenti műanyagot ültessek a mellem alá?:D

Te ostobább vagy mint hittem!

Tellene rá, de nincs rá szükségem.

Inkább agynagyobbító műtéten kéne gondolkoznod, hogy nagyobb térfogatú legyen az agyad, mert már túl van telítve információval az a mogyorónyi is! :)

2016. jún. 8. 13:07
 17/72 A kérdező kommentje:

10es :DDDD

Tudod más emberek diplomával keresnek ennyit vagy ennyit se...

Én ahhoz képest érettségi utàn már rögtön dolgoztam nem is minimálbérért.. szoval ne fárasz ezzel a tanulni kellett volna szerencsés voltam jol el tudtam helyezkedni.

Nem tudok ebből annyit félretenni mint szeretnék máshová is elmegy a keresetem szoval ki kell mást találnom hogy összeszedjem a pénzt

2016. jún. 8. 13:11
 18/72 A kérdező kommentje:
16, ha te boldog vagy a kicsi melleddel akkor legyél én nem vagyok, nem kértem felesleges véleményt ha nem tetszik valami nem kell hozzá szolni nem azok válaszát várom akik csak rosszindulatúskodni tudnak
2016. jún. 8. 13:14
 19/72 A kérdező kommentje:

15, nem trollkodok

csak azthittem kiírhatom ezt névtelenül ide, és normális válaszokat kapok nem trollkodásokat

2016. jún. 8. 13:15
 20/72 anonim ***** válasza:
Secret184, szóval te is konkurencia vagy.
2016. jún. 8. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!