Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.
Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L
Rég megválaszolták a kérdésedet okoska. De komolyan, áruld már el, hogy most mit vártál?
2016. jún. 8. 14:59
42/72 anonim válasza:
Én is programozni tanulok, tudod azzal azért többet lehet keresni, ahogy 40-es is írja.
Ja igen, ahhoz ész is kell, de neked arra nincs szükséged, csak nagyobb mellekre. :)
Nem a szilikonmellek fognak téged nővé tenni, jobb ha tudod...24L
2016. jún. 8. 15:15
43/72 A kérdező kommentje:
Esetleg olyat, ha valami tud külföldön munkát (nem erotikus) akkor írhatna mert azzal LEHET annyit keresni hogy pár honap alatt meglegyen az ára :)) De lényegtelen pampogni tudtok csak meg hülyézni, lehet rosszul írtam ki a kérdést de ti meg nem a lényeget raggattátok meg belőle ergo nincs szövegértésetek..
2016. jún. 8. 15:16
44/72 anonim válasza:
Ja persze, biztos sokan ajánlanak majd itt külföldi, nem erotikus munkát, amivel pár hónap alatt keresel másfél millát (mert ugye ott is meg kell élni addig).
2016. jún. 8. 15:20
45/72 anonim válasza:
fel kéne nőni...
2016. jún. 8. 15:21
46/72 anonim válasza:
Volt osztálytársam ismerősön keresztül kiment külföldre mosogatni, elég jól keresett, elég jól is tudott félrerakni...ő kocsira és kvázásra költötte :D
Ha beszélsz németül, akkor Ausztriába kereshetsz valami jó lehetőséget, vagy esetleg messzebb is mennél?
23F
2016. jún. 8. 15:23
47/72 anonim válasza:
Pesten élek, és nincs minden üzletben D-nél nagyobb. A D-t is úgy kell levadászni, ráadásul tömve van. Nekem DDD vagy E kéne, és ebayről rendelem.
Attól vagy csak buta pitsa, hogy úgy kezdi a hülyegyerek a kapcsolatot, hogy "nagyobb csöcsöket", te meg nem dobod azonnal.
2016. jún. 8. 15:27
48/72 anonim válasza:
Magadnak mondod a lehetőségeket, akkor meg minek teszed fel a kérdést?
Elmondásod szerint nincs szövegértésünk, de neked meg helyesírásod nincs te szerencsétlen!
2016. jún. 8. 15:31
49/72 anonim válasza:
Hát én 275-öt keresek havonta, a férjem meg 420-at és bőven lenne miből megcsináltatni a B kosaras mellemet, de inkább vettünk egy olyan lakást, amilyen neked ennyi ésszel a büdös életben nem lesz, meg berendeztük úgy, hogy te olyan szép lakásban soha nem fogsz lakni, idén meg venni akarunk egy kocsit. És járjuk a világot, meg a fesztiválokat. Én ettől boldogabb vagyok a B-s mellemmel, mint te valaha is leszel a kitömött mellkasoddal. Téged életed végén 2 kiló szilikonnal fognak eltemetni, engem meg élményekkel. Ha agy implantátum létezne, akkor inkább arra kellene sürgősen gyűjtögetned, mert ahogy az írásaidat elnézem, mellben lehet, hogy így is erős vagy (szilikon nélkül), de fejben nagyon gyenge...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!