Honnan szerezzek pénzt mellműtétre?
Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.
Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L
Nos mutasd már meg nekem azt az üzletet ahol dögivel vannak a 75E/F és társai méretű melltartók.... nekem is C-s a kosaram, sose volt rá panasz, állítólag ez a "pont marokba való méret". Eszembe se jutna, hogy nagyobbítsak rajta, de aki követelné, repülne.
De csak hogy akkor lásd a fától az erdőt, mert úgy tűnik te alá kerültél: nem akarsz erotikus munkát 》megértem.
Diákhitelt akarsz felvenni nem egészségügyi okból javallott plasztikai műtétre 》szeretnéd hogy röhögjenek rajtad? Rendben. (Bár ha egy bankba bemész és ott előadod uezt, sztem lefordulnak a székről a röhögéstől)
Büszke vagy hogy van munkád? 》 rendben
Sztem az h ki mennyit keres, a magánügye. De csak merem remélni hogy tisztában vagy azzal h ennyi idősen egy tisztességes orvosnak is az lesz a véleménye h gondold át. És nem tudom minek koptatom a billentyűzetem, mert az agyad úgy tűnik az ilyen infókat mellőzi, de ha már hirtelen ennyi pénzt akarsz kidobni az ablakon, költhetnéd mondjuk tanulásra, amit lehet h esetleg a későbbiekben kamatoztathatnál, és talán még a fizetésed is emelkedne. Jah, de neked könnyebb a most azonnal, mint belegondolni abba, hogy egy ilyen döntésnek mik lehetnek a hosszútávú hátrányai...
És nem tudom feltűnt-e de az itt kommentelők között is voltak pasik, és egyik sem akart egyenesen a kés alá dobni...
Remélem hogy érzed annak a súlyát hogy ha valaki már a megismerkedésetekkor azt követeli hogy vágasd össze magad, neked ez meg még tetszik is...
Ha nem jutsz el odáig hogy a kommentelők csak azt szeretnék hogy gondolkodj (jah h nincs mivel...), lehet hogy papíron felnőttél, meg esetleg testileg, de agyilag és értelmileg pont ott tartasz mint egy 3 éves gyerek aki épp nem kapta meg a játékboltban kinézett új csilli-villi játékot...
Kisebb mint amekkorának gondolod :)
Jolvan én itt befejeztem.
máskor nem kötök mindent az orrotokra hiszen másban a szálkát is ugye magatokban meg a gerendát se.. De azon elgondolkoznèk a helyetekbe milyen szavakkal dobálóztok, ha egyáltalán eljutott az agyatokig hogy engem ez egyáltalán nem érdekel kb feleslegesen írjátok mert csak nevetek rajtatok :DD már szánalmas, nektek a szövegértés se megy, mindenbe a hibát a problémát keresni.
Már meg van honnan szerezzek pénzt, köszi annak aki privátban leírta és ajánlotta a külföldi ismerősét ti meg csak forrjatok a levetekben meg ismételgessétek a hülyeséget meg ezt a jaj tanulni kellett volna szarságot, csak hoy tudjátok 18évesen semmivel nem vagyok elkésve meglenne hozzá mindenem csak éppen NEM AKAROK. Mert Magyarországon nem sokat ér a diploma sajnos,úgy magyaráztok mintha azzal lényegesen többet keresnének az emberek mint 120, de akkor megsugom az orvosok sem keresnek többet akik évekig tanultak :)
Elég is ebből a sok rosszindulatú emberből, a lényeg hogy ti mindig mindenben egyet értetek, csak a deszka maroknyi mell a jó, a nagyobb amin esetleg van mit fogni az csak rosz lehet mert a gyakorin ezt olvastátok ostobák . Azokat a nőket meg sajnálom akik nem adnak magukra és nem akarnak jól kinézni hát akkor éljenek csak tovább férfi mellkassal.
Na be is fejeztem Pá
Egy IGAZI NŐ mindegy mekkora a melle visszakézből kivág egy pasit, aki kés alá akarja fektetni, mert van annyi önbizalma, hogy tudja, jobbat érdemel.
Tudod, te mekkora kockázattal jár egy ilyen műtét, mi az a tokosodás, vagy hogy valószínűleg kib_szottul fog fájni a hátad a melled súlyától?
Esetleg belegondoltál mi lesz, ha elhagy? (Mert valószínűleg el fog.) Ott fogsz állni két lufival a mellkasodban pasi nélkül, és elmondom az IGAZI FÁRFIAK max képen röhögnek egy olyan kis buta libát aki képes F-es ciciket csináltatni a pasija kedvéért.
Egyébként gondolkoztál már azon, hogy mi lesz miután visszajössz a külföldi munkádból (már ha felvesznek)? Mert elmondom csöcsikém, a f_asza állásoddal nem fognak itthon megvárni. Mit fogsz dolgozni? Hogy fogsz elhelyezkedni bárhol is ilyen lufikkal? Van egy rossz hírem, ekkora szilikonnal rendelkező kiscsajt nem igazán szoktak komolyan venni. a fenti válaszok nem csak a Gyk. mentalitását tükrözik, hanem világ 90%-ának a véleményét reprezentálják.
Gyengébbek kedvért egy ekkora lufikkal kitömött csajt a legtöbben lenéznek.
És még volt képed a végén olyat írni, hogy egy nő nem ad magára, csak mert nem tömeti ki magát, hát besz_rok. Egy kérésem van hozzád kérdező.: Kérlek, ne szaporodj, így is elég sok hozzád hasonló genetikai hulladék szaladgál a világunkban, nincs szögség többre.
Csináltasd csak meg a csöcsöd, más érték úgy sincs benned.
Az ilyen kis hülye 3,14csák miatt nézik le még mindig a nőket, akik azt hiszik, hogy a nagy mell teszi a nőt és olyan gyenge, hogy képes kés alá feküdni a pasija füttyentésére, és még csak nem is fizetteti ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!