Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap bulizni megyünk haverokkal, hogyan szerezzek egyéjszakára kalandot, ha? 24F
Külsőre 10/10nek mondanak (192 cm, izmos, helyesnek tartanak, öltözködéssel sincs gond), viszont pénzem az nincs és táncolni sem tudok. A tanulás(egyetem), az edzés és a munka minden időm elveszi így nem voltam nővel már egy éve kb és mostanra már nagyon kivagyok.
Szerintetek csak a külső elég lehet? Segítsetek pls eddig még sosem az egyéjszakásokra mentem.
Pasinak nem kell tudni táncolni. Állsz egyhelyben, rogyogatod a térded ritmusra, kezeid ökölben, derékszögben behajlítva könyéknél, és keversz.
Mindezt ritmusra.
Ha csajjal táncolsz:
Testközelben: úgyis dörgölődik hozzád, finoman, de nem perverzen simogatod, vagy csak fogod lazán a csípőjét. Mozogsz vele együtt. <---- Ez a lényeges. Próbálkozni lehet egy idő után csókkal, vagy lehívni a táncparkettről beszélgetni.
Kis távolságot tartva: megfogod a kezét, kalimpálsz tovább, kis bohóckodás is belefér. Néhányszor megpörgeted a kezét fölé tartva. Fontos hogy ekkor értse mit akarsz, szépen felhúzod a kezét (kb mint amikor a sört iszod) a feje fölé, és apró körző mozdulatokat csinálsz. Általában rájönnek mit akarsz, és pörögnek. Sokan szeretik az ilyesmit. Aztán egy idő múlva lassanként húzd magadhoz, és testközeli-be menjetek át.
Nekem nem szokott elég lenni, ha valaki jól néz ki. Nálam mindig az nyer aki tud táncolni, mert azzal érzem jól magam az este. Nem a 10/10-es pasival, aki nem tud táncolni. De én csak egy hétköznapi lány vagyok, aki azt választja akivel jól érzi magát, és nem azt aki a legtöbb piát fizeti... nekem nem az a szükségletem, hanem a móka meg a buli.
Sztem nyugodj meg, mindig lesznek olyanok akiknek elég lesz a 100kilós 2 méteres tested, majd azok körbelegyeskednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!