Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal 2 éve együtt élünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal 2 éve együtt élünk, viszont most fontolóra vettem, hogy szakítok. Kb 1 hete egyik éjszaka beállított a lakásba a haverokkal, se szó se beszéd és másnap reggelig őrjöngtek. Kiakadtam. Normális ez?

Figyelt kérdés
Nem szólt nekem, meg sem említette és hát ketten lakunk itt, aludtam volna, teljesen váratlan volt. Meg se kérdezte,h mit szólok hozzá egész éjszaka. És még utána is neki állt feljebb. Hozzátenném,hogy halál részeg is volt, én takarítottam össze utánuk. Nem gondoltam,hogy ennyire se méltat...ti mit tennétek? szerintetek is jogosan vagyok felháborodva??
2015. máj. 10. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
hazajött a haverjaival részegen és ez akkora nagy probléma hogy szakítanál? gratulálok hozzád, biztos remek választás vagy :)
2015. máj. 10. 19:48
 2/8 anonim válasza:
100%
A felháborodásod jogos. Azonban azt nem említetted, hogy voltak-e a 2 év alatt nagyobb malőrök. Így a 2 éves kapcsolat szakítása 1 hiba miatt szerintem rohadtul túlzás. Szerintem beszéljétek meg.
2015. máj. 10. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:
ez 1x történt meg, viszont az h lerészegedik nem egyszer.... és újabban elég sok mindent megenged magának maiket régen nem... :/
2015. máj. 10. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy kiakadtál, valószínűleg én sem viseltem volna jól. Nem azt, hogy részeg, és feljön a haverjaival, hanem hogy ennyire nincs tekintettel a másikra. Viszont szakítani nem szakítanék vele, ha ez nem rendszeresen történik.
2015. máj. 10. 19:51
 5/8 A kérdező kommentje:
nem az a probléma h haverjaival részegen,hanem hogy együtt élünk .... akkor miért nem mentek vmi kocsmába inkább? vagy kérdezett volna meg
2015. máj. 10. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Igen, én is úgy értem, hogy igazán megkérdezhetett volna Téged. Viszont azt írod, hogy újabban egyre több a malőr... Nincs valami munkahelyi vagy családi probléma, ami a háttérben állhat?

2015. máj. 10. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
És az elmúlt egy hétben történt előrelépés ezzel kapcsolatban? Próbáltad vele megbeszélni, mit reagált? Azt írod, utána is neki állt feljebb... Egy kicsit fejtsd ezt ki, mert az viszont lehet bőven szakító-ok, hogy képtelenség vele érett emberek módjára megbeszélni a felmerülő problémákat, konfliktusokat. 2 év után elég hajmeresztő dolog, hogy ennyire nincs tekintettel rád, és szerinte teljesen rendben van szó nélkül randalírozni egész éjszaka, miközben te aludnál.
2015. máj. 10. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:

szia 4-es, előbb nem neked írtam, a válaszodat értettem ;)

nincs probléma, vagyis nem tudok róla.. :/

2015. máj. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!