Honnan szerezzek pénzt mellműtétre?
Már nagyon szeretném megcsináltatni, nem annyira kicsi 75/C , de én nagyobbat szeretnék legalább 2x ekkorát. A barátom is mondta a kapcsolat elején hogy csináltassam meg, már 2éve velem van de mindig a nagy mellek tetszettek neki és a szilikon. Az elején nagyon ellene voltam de már szeretném.
Ne írjatok olyat hogy szexeljek pénzért vag egyéb az kizàrva, még is 1éven belül össze szeretnék szedni 800ezret rá. Ötletek? :D trollok kiméljenek. Diákhitelt mennyit adnak kb? 18/L
Nem kell cserélni a mostani implantátumokat lehet hogy 10éve még kellett de most akkor ha valami gond van, NÉZZETEK MÁ TI UTÁNA HA MÁR KIOKTATTOK. mindegy nem veszekeni jöttem, elfogadom a negativat de minek győzködnek úgy sem fog változni a véleményem.
De van nagyobb méretben is nyilván melltartó sok hölgynek természetesen van E F G H melle, főleg szülés után 75nél nagyobb körmérettel de elárulom neked BÁRMELYIK FEHÉRNEMŰ ÜZLETBEN lehet kapni nagy melltartokat nem csak A B C D mellméret létezik... ennyi idiota embert inkább ne irnátok semmit..
A pasid helyében inkább örülnék, hogy jó a segged és nem a melleden akadnék fenn...
De mint a példa is mutatja te olyan lány leszel aki majd X idő után a testével keresi a pénzét, mert az eszével nem tudja...
Igazából a te döntésed, hogy megcsináltatod e, de neked/nektek kell megteremteni a feltételeket hozzá...
Munkával tudod előteremteni a pénzt, vagy akár felvehetsz hitelt is, de szerintem erre nem éri meg, inkább spórold össze rá a pénzt, ha annyira akarod...
Am google-ben rákerestem a 75C-s mellre (mert fejből nem tudom mekkora is), hát szerintem ezzel a mérettel is tudnál boldogan élni...csak hagytad, hogy a barátod rád dumálja ezt...2 éve együtt vagytok, lehet azóta rájött, hogy mégsem szükséges neki a nagy mell, szóval először beszélgess el vele, hogy mit gondol a mostani méretről...
23F
Lehet már nem vagy kiskorú papíron, de agyilag még igen.
Na és ha a pasid kitalálja X év múlva, hogy neki a kis mellű lányok tetszenek, akkor megint rohansz a dokihoz átszabatni magad.
Ki vette fel először a mellnagyobbítás gondolatát?
Ha a barátod, akkor jó nagy palimadár vagy...
Eszembe jutott egy Oxid szöveg:
"A kis kocsimmal a nagy f_szomat kompenzálom..."
(Mivel az agyműtét még nincs kész, lefordítom neked: mindenki ellensúlyoz valamit valamivel, a szövegrészlet pedig irónia.)
Elnézve az értelmi szintemet aha...
Nagyon kiváncsi lennék rá hogy az ide írogató nagyon ráérő embereknek (ezekszerint) milyen munkája van és mennyit keresnek..
Most nem azért de magyarországon csoda ha ennyit keresel,és az átlag kereslet is ennyi még DIPLOMÁVAL RENDELKEZŐ EMBERNEK IS! De hát igen az én értelmi szintemet meg az én ku*rv@anyámat, hogy nem keresek ebben a gané országban 500ezreket, érettségivel.18 évesen.
Ti mind nagyon okosok vagytok, fikázni a másikat azt tudjátok, csak mert nektek más tetszik.
Nem fog lógni, csak kirothad belőled, de te tudod 😂
Semmi nem tart örökké, még az a szar sem. Ja de, a vas, az örökké tart. Ültess be azt 😉
Ha nem tűnt volna fel, válaszoltak rá, hogy honnan szedj össze pénzt.
Jobb ötlete senkinek sincs, mivel más megoldás nem létezik!
Ingyen vagy pusziért senkihez nem vágnak 100 ezreket, te okostóni!
Vegyél fel diákhitelt, majd jól kiröhögnek, hogy mire kell a pénz.
Bár talán nem véletlenül tart itt az ország ahol.
Mindenki gyorsan akar jól élni vagy akar mindent, ez a mentalitás a legnagyobb baj.
Spórolni kellett volna megtanulnod, tudod régen így csinálták, ha akartak valamit az emberek önerőből!
Én programozó vagyok és 200+-t keresek és látod mennyi szabadidőm van, még rád is jut :) és én a fizetésem nagy részét szerencsére félrerakom, amikor minimálbért kerestem akkor is tudtam félrerakni, de nem mellműtétre :)
Ja és nincs diplomám! Még gondolkodok rajta, hogy mikor vágjak bele, meg egyáltalán belevágjak e...
Figyelj a te életed, a te döntésed, de neked is kell megteremtened rá a pénzt!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!