Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezzek olyan k@rvat akit ki is lehet nyalni, lesmárolni, nem csak beteszem-kiveszem?
Figyelt kérdés
tapasztalatok? hol-merre? swing party, amatőr szex hírdetés, milfek..2015. szept. 13. 21:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem bármelyikkel smárolhatsz meg kinyalhatod, illetve megbeszélheted, hogy te romantikusabb együttlétet szeretnél. Legfeljebb valamennyi felárat kér majd érte, de még ez se biztos.
2/6 A kérdező kommentje:
Az nem olyan, akármennyit is fizethetsz, abban nincs érzékiség, egy kiéhezett 40es duci nő 1000x jobb, mert odaadóan, őszintén kefélhetsz vele, nem pedig egy papírdarab miatt.. ilyen kell nekem!
2015. szept. 13. 21:40
3/6 anonim válasza:
Még mindig nem teljesen értem... Elvégre te írtad azt, hogy k@rvát keresel. Vagy akkor most mégsem, csak egy kiéhezett, egyedülálló nőt?...
4/6 anonim válasza:
Ha prostituálthoz mész, tisztelt meg annyival, hogy ennyi önvédelmet hagysz neki. Érzelmeket ne ott keress.
5/6 A kérdező kommentje:
Érzelmeket otthonhagyni? Érzék nélkül hogy lehet d@gni? Pont mint a kutyák, mert a kutyák csak bsznak. Akkor úgy mondom milfet keresek, és már látom, hogy nincs tapasztalatok ez ügyben. Milf és a csak pénzért dolgozó pics között van különbség. De azért kösz a válaszokat!
2015. szept. 13. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!