Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szerezzek hétvégén eseményutánit?
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem,hogy Vasárnap(HOLNAP),hol tudok leghamarabb esemény utáni tablettához jutni? Természetesen most a receptre gondolok,nem a kiváltásra.
Pest megyében élek,szóval BUDAPEST lenne a legjobb ilyen szempontból...nem voltam még ilyen helyzetben,ezért nem tudom honnan szerezzek,de nagyon sürgős lenne, hétvégén viszont ugy tudom nem rendel sehol nőgyógyász..nincs valamelyik kórházban nőgyógyászati ügyelet?
Hol tudnám feliratni a receptet vasárnap?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Csak ezt találtam..esetleg nem tudjátok hogy valamelyik kórházban (János korház pl) nem lehet-e elintézni?
Igen,csak nem pesti vagyok..őszintén szolva én még kórházban sem voltam betegként egész életemben..
Szóval szerinted elmegyek valamelyik Budai kórházba és ott fel kell írniuk? Csak ott is kérdéses,hogy vasárnap..
Köszönöm!
Most "történt" 1 órája és holnap reggel mennék!
Szent Imre kórház mint kiderült.
Árban mennyire számítsak? Tudtommal gyógyszertárban 3-4 ezertől kezdődnek..felírásért kérhetnek pénzt?
Akkor holnap találkozhatunk is, mert ott dolgozom. Hát 4-8 ezer lehet. Attól függ Melyiket kapod.
Illetve ha területileg oda tartozol, akkor semmit nem kérhetnek. Max egy mosolyt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!