Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szerezzek hétvégén eseményutánit?
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem,hogy Vasárnap(HOLNAP),hol tudok leghamarabb esemény utáni tablettához jutni? Természetesen most a receptre gondolok,nem a kiváltásra.
Pest megyében élek,szóval BUDAPEST lenne a legjobb ilyen szempontból...nem voltam még ilyen helyzetben,ezért nem tudom honnan szerezzek,de nagyon sürgős lenne, hétvégén viszont ugy tudom nem rendel sehol nőgyógyász..nincs valamelyik kórházban nőgyógyászati ügyelet?
Hol tudnám feliratni a receptet vasárnap?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ráadásul a sürgősségin?:DD
Mindenesetre akkor köszönöm a segítséged/segítségét:)!
El ne kezdjél magázni! Huh.
Nem én az ellátási hálózat másik végén vagyok a kórbonctanon. De ha kell segítség tájékozódni, akkor felszaladok gardedamkodni.
Na ez egy fogós kérdés. De gondolom úgy hogy felhívsz. :D
De egyébként holnap én nem dolgozom, de miattad beszaladok szívesen. Bár ha a kórház meg lesz, akkor nem nagyon tévedhetsz el, mert a sürgi az eléggé feltünő helyen van. Illetve a patika a fogósabb kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!