10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.
Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!
Köszönöm. Ó... Erre nem számítottam. A helyesírása borzasztó amúgy mindenhol.
2015. jún. 18. 23:41
72/79 A kérdező kommentje:
Kedves 69 örülök hogy tetszenek az itt megjelent bejegyzések és kérdések amiket kreáltam de a dícséret a válaszíróké is hiszen nélkülük nem sokat érne egyik sem, majd írok néhányat amit esetleg még nem olvastál. Kedves 70 valóban nem két héttel nyitottam az oldalt ez igaz. Hanem egy héttel azelőtt, pontosabban 6 nappal azelőtt hogy a rúzsos kérdést kitettem. Nem azt írtam hogy nem látogattam az oldalt hanem azt hogy két hete nyitottam és az úgy értelmethető hogy ekvinitus néven nincs két hétnél, pontosabban ahogy írtam, hat napnál korábbi kérdés a rúzsoshoz kérdéshez viszonyítva. Nagyon nem ugyanaz a kettő! Egy kérdés értelmezéséhez nagyobb figyelmet, minősítéséhez pedig kisebb felforgató szándékot javaslok neked.
2015. jún. 19. 13:25
73/79 anonim válasza:
Tök mindegy a név, ha a stílusodból egyértelműen felismerhető vagy. Egyébként áruld már el, amikor kiírsz egy ilyen kérdést hogy "Lányok", akkor hány éves lányok válaszára számítasz?
2015. jún. 19. 14:43
74/79 A kérdező kommentje:
18 és 65 év közötti lányokéra. De ha egy lány 75 éves, akkor is elolvasom a válaszát mert nincs jelentősége, lényeg hogy 18 és még valamennyi, bármennyi legyen a válaszíró életkora.
2015. jún. 19. 16:15
75/79 A kérdező kommentje:
68...Igazán örülök hogy a szerelem jelentéktelenségében egyező véleményen vagy velem. Az is igaz hogy egy kapcsolatot nem érdemes csak testiségre alapozni, valamint az is hogy túlmisztifikált a szerelem háromdimenziós változata. A problema akkor kezdődik amikor a vonzalom olyan gyorsan és olyan erővel hat az egyénre hogy képtelen ellenállni vagy felülkerekedni rajta, és a vágy maga alá gyűri. Amikor nem mesterségesen válik misztikummá,vagyis mikor a vágy öngerjesztővé válik és védhetetlenúl magába rántja az egymáshoz vonzódó férfit és nőt. Ha te ennek simán ellenállsz akkor gratulálok. Bár én inkább azt hiszem azért van ilyen határozott véleményed erről a kérdésről mert nem ismered még teljesen saját magadat.
2015. jún. 19. 22:05
76/79 anonim válasza:
Rövidnadrágom nincs,a nadrág meg egy szükséges rossz,szoknyával hordom.Csak szükségből hordom önmagában(munka,lovaglás)azon kívül soha,mert utálom.
Szép elképzelésed van a szoknyával kapcsolatban,örülnék,de a jelen korban ez szinte kivitelezhetetlen,hogy minden nő mindig kizárólag szoknyában legyen,annyira megváltozott az élet 100 év alatt.
2015. júl. 1. 19:40
77/79 Dj Bax válasza:
nem is bő rövidnadrágot kekll hordani te meg hosszút se jó alakkiformálót akár extrán is de ha már átlagosan kiemeli is jó nagyon az a jó sexy
2016. jún. 13. 17:21
78/79 Dj Bax válasza:
meg személy szerint szerintem 1 skinny nadrág sokkal jobban áll a nőkön mint a szoknya akkor már esetleg egyberészes ruha aminek az alja olyasmi mint a miniszoknya na az még sexy
2016. jún. 13. 17:23
79/79 anonim válasza:
En csak szoknyat hordok nem is birnam magam elviselni naciban.szerintem a szoknya a noies.mindennap azt veszek fel.engem igy is neveltek h a lanyok nok szoknyaba jarjanak a nadrag fiuknak valo.es bizony kaptam is volna szuleimtol batyamtol ha nadragot huztam volna fel.sose engedtek a nacit es valahol jol is tettek.no vagyok Neha egy kis kenyelmetlenseget el kell turnom.nem mindig kenyelmes a szoknya de ezzel legalabb teszek is a noies csinos kinezetemert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!