Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?
10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.
Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!
35 éves vagyok, vadidegen férfiak segítségére egész életem során egyetlen egyszer volt szükségem, 20 évvel ezelőtt, de az is olyasmi volt amit meg lehet oldani pénzzel. Ehhez képest hány férfi bámult meg az utcán? több száz. Egyrészt ez nem arányos, másrészt le tudok róla mondani.
Én nem érzem hogy ez összemosás lenne, borzalmas dolgokat lehet olvasni itt gyakorin (családi kapcsolatok témakör főleg), bizony olvastam ilyen szellemben íródott hozzászólásokat, bármilyen nevetségesnek is tűntek, akik írták tök komolyan gondolták. Továbbra is azt mondom, te nem vagy nő, el se tudod képzelni mi mit érzünk, számunkra mit jelent a zaklatás, mennyire rosszul tud esni ha megbámulnak. Azért mert egy nőismerősöd élvezi az elismerő tekinteteket, NEM jelenti azt hogy MINDEN más nő is élvezné. Van akit egyenesen zavar, vagy még rosszabb. Sokan leírták már itt gyakorin hogy pont azért nem járnak rövidebb ruhákban mert nem akarják hogy megbámulják őket, elég nyilvánvaló hogy számukra ez nem kellemes.
Az átlag férfinak meg bejön a rövidnadrág, tehát a kiinduló kérdésnek nincs értelme.
Ki mondta azt hogy a zaklatást egyetlen másodpercig is el kell tűrnie egy nőnek? Sőt nem csak az érintettnek hanem a környezetének sem szabad elfogadni ezt a viselkedést. Pár éve személyesen akadályoztam meg egy ilyen eseményt. Néhány ember hulladék miatt nem szerencsés ha általánosítasz és elítélsz mindenkit aki rá mer nézni egy nőre mert szép. Nem gondolod hogy természetellenes viselkedést vársz el egy férfitól ezzel a véleményeddel? Ahogy írtam, kb 5 másodperc amíg gyönyörködök egy nöben. Ez zaklatás szerinted? Megválaszolom helyetted. Nem az.
De ha te annak érzed akkor extra érzékeny lelkületed van amit edzeni szükséges hogy megerősödjön mert ha egész nap abban a tudatban élsz hogy mindenki aki rád néz az zaklat, akkor az bizony nem igazán egészséges szemlélet. És ez nem csak rád vonatkozik hanem minden lányra aki ilyen okból elrejti a szépségét. Néhány barom miatt nem kell mindenkitől megvonni azt az esztétikai élményt amit csak ti tudtok adni. Nekem ez a véleményem.
Az hogy az átlagnak meg bejön a rövid nadrág, az biztosan igaz, elhiszem egy nő ezt jobban tudja mint én. De mi van az átlag felettiekkel?
maradjunk annyiban, hogy azoknak akarunk csinosan öltözködni, akik nekünk is tetszenek, vagy ha van párunk, akkor neki.
nekem az nem elismerés, ha egy munkás utánam füttyent vagy rosszabb esetben legalja szexuális utalásokat tesz.
a magam stílusában akarok tetszeni a nekem tetsző férfiaknak. egy normális embernél nem az fogja meghatározni a nőiességemet, hogy éppen szoknya vagy nadrág van-e rajtam, hanem az összhatás és a stílus. legyen bármilyen stílusú is az ellenkező nemű.
gondolom, te sem tartasz szexinek egy öregasszonyos szabású szoknyát, pedig az is szoknya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!