Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mi ez a nagy rövidnadrá...

Ekvinitus kérdése:

Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?

Figyelt kérdés

10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.

Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!

2015. jún. 6. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
Jól mondja a 30-as. Azt fűzném még hozzá, hogy annak az egy bizonyos személynek szerintem mindenki örömmel öltözik fel. Amint ez elvárás lesz, csak nyűg és teher az egész.
2015. jún. 8. 18:03
 32/79 A kérdező kommentje:

Hát inkább egy öregasszonyos szoknya, ha már így jellemezted, mint egy öregemberes nadrág ha női öltözékről van szó. Mert sajnos az alaktalan jellegtelen nadrágot nagyon sok lányon lehet látni. Persze ha neked ez a szép, akkor viseld egészséggel! Az pedig hogy csak annak a bizonyos egy valakinek öltözik egy nő egyrészt kicsinyesség, másrészt a többi ember semmibe vétele, harmadrészt olyan szolgalelküségre utaló viselkedés.

Nem azt mondom hogy te konkrétan az vagy, hanem magáról a viselkedés formáról ez jut eszembe elsőre. A feudalizmus korszakát idéző gondolkodásmód.

2015. jún. 9. 14:11
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... neked nagyon torz értékrended van. Tehát vadidegeneknek öltözzek szépen, de ha a kedvesemnek akarok tetszeni az szolgalelkűség. Ha a férfi virágot vesz a párjának az is szolgalelkűség? Ja bocs, természetesen nemcsak a párjának vesz virágot hanem MINDEN nőnek, hiszen egy igazi férfi nem kicsinyes!
2015. jún. 9. 14:58
 34/79 anonim ***** válasza:
100%
Azt meg végképp nem értem miért ne vehetném semmibe a többi embert. Ők talán tudomást vesznek rólam? Az orrom alá fújják a cigifüstöt, nem szedik fel a kutyagumit, bevágnak elém a sorba. Ráadásul a legnagyobb bunkók akikkel találkoztam mind öltönyös férfiak voltak. Mindenkit megtisztelek azzal hogy nem vagyok büdös, piszkos, ápolatlan, de miért kellene ennél többet nyújtanom?
2015. jún. 9. 15:08
 35/79 anonim ***** válasza:
91%

te egyszerűen egy vicc vagy, kérdező.

ja, elég ellentmondás, hogy bármilyen vadidegen férfiaknak mutogassuk a combjainkat, de a párunknak nem, mert az szolgalelkűség... : D nevetnem kell. ennyi erővel már meztelenül is járhatnánk, vagy szexelhetnénk mindenkivel, nem? hát micsoda szolgalelkűség az, hogy csak a párunknak tartogatjuk a meztelen testünk szépségeit és örömeit? úristen, mekkora idióta vagy.

amúgy meg már belinkeltem olyan nadrágot, amilyet pl. én hordok, és nagyon sok nő, nőies és mutat is, de nem szoknya. abszolút nem öregemberes, szóval nem tudom, mi a búbánatról beszélsz. de oké, szerinted inkább egy öregasszonyos szoknyát kéne hordanom, mint egy rövid, szexi farmershort-ot, csak azért, hogy NEKED, egy aberrált, soviniszta gyökérnek tetszek, akit mellesleg nem is ismerek személyesen, de az internetes megnyilvánulásai miatt megvetek.

nyomatod itt a kis barokkos körmondataidat az elképzelt nárcisztikus világodról, amiben élsz, de jobb lenne, ha észrevennéd, hogy el vagy tévedve, a valóságban nem így mennek a dolgok, és rólad szól ez a való világ.

de most jöttem rá, hogy te tettél fel már kérdést, hogy mikor száműzzük a nadrágot a ruháink közül. ott már szépen elmagyaráztak neked mindent, nagyon szépen, azt is, hogy veled k urvanagy gáz van. de emlékszem egy olyan kérdésedre is, hogy milyen jó ötlet lenne kirúzsozni a puncinkat. úristen. egyszerűen undorító, amit csinálsz, amiket írsz, és ahogyan gondolkozol.

2015. jún. 9. 16:31
 36/79 anonim ***** válasza:

*és NEM rólad szól ez a való világ.

(kihagytam egy fontos szót.)

2015. jún. 9. 16:33
 37/79 A kérdező kommentje:
Kedves 35-ös! Mivel nem nagyon érdekel a rövidnadrág ezért nem néztem meg a képet eddig amit linkeltél, de mivel ismét említetted, most megnyitottam és kíváncsi lennék hogy az te vagy aki viseli vagy csak azt akartad megmutatni valaki más fényképével hogy te milyen shortot viselsz illetve szeretsz? A rám vonatkozó, szerinted ellentmondásos viselkedésre a következőt mondanám. Az a baj hogy kettős mércével szemléled a világot. És nem csak te hanem jó néhány válaszíró lány. Ha ugyanis az emancipációról van szó akkor ti vagytok a legmagassabb szintű gondolkodást képviselő modern európai lányok akik első vonalas harcosai ez egyenjogúságért háborúzók seregében. Ha viszont egy modern lánynak való, igaz kissé extravagáns szépítkezési javaslatom van, mint a punci rúzsozás, akkor rögtön 19 századi angol kisasszonyokká váltok az ultra urbánus személyiségetekből és azonnal jön az abberrált vagy, meg undorító és egyéb jelző a javaslatra. Amúgy honnan tudod hogy undorító próbáltad már? Ha nem, azt javaslom rúzsozd ki valamelyik délután, és majd utána mondjál véleményt! A szolgalelkűséget pedig helytelenül értelmezte aki ellene szólt. Én arra mondtam hogy ilyen lelkületü, aki csak és kizárólagosan a párjának akar megfeleni meg szép lenni, de nem ez a legfőbb indok ennek a kissé brutális jelzőnek. Hanem az hogy saját magát alárendeli ez urának, mert itt már érvényes a férj barát helyett a szép régi magyar jelző, tehát az ura akaratát teljesíti azzal hogy éveken keresztül a nap 24 órájában tetszeni akar, akkor is ha már a hideg rázza az "urától". És hogy miért nem vehetnéd semmibe a többi embert? Azért, mert a többi ember sem vesz téged semmibe. A nagytöbbség, a normálisabbja legalábbis biztos hogy nem
2015. jún. 10. 15:15
 38/79 anonim ***** válasza:
Én azt írtam egyszer-egyszer kiöltözök hogy tetsszek a páromnak. Nem azért hogy megfeleljek, és nem azért mert elvárja, és véletlenül sem mindig. Te vagy az aki elvárná hogy MINDIG meg akarjunk felelni a férfiaknak.
2015. jún. 10. 16:55
 39/79 anonim ***** válasza:
100%

jahh, én sem írtam, hogy 0-24-ben tiptop vagyok az URAM kedvéért... de pl. szívesen hordok olyan ruhadarabot, akár szoknyát is, ha tudom, neki az nagyon tetszik. de elsősorban olyat hordok, ami nekem tetszik. ha pl. erőltetné az "ultra nőies" tanga bugyit, és azt mondaná, hogy gáz vagyok és igénytelen, ha nem tangát hordok, vagy akármi más, általa fetisizált ruhadarabot, ami nekem nem tetszik, rúgnám kifele a lakásból.

a short amit linkeltem, netes kép, de én is ilyeneket hordok, alkatra is ilyen vagyok.

hát már ne is haragudj, de nagyon nem modern és feminista dolog kirúzsozni egy puncit, hanem perverzió és egészségtelen lélekre vall egy ilyen vágy. egyáltalán nem tartom erotikusnak, ahogyan a nők nagy többsége sem. amúgy meg ki a faxom látná? mire levenném a bugyimat a párom előtt, a rúzs 90%-a a bugyimat kenné össze. fú de erotikus. nem is tudom eldönteni, hogy az 53 különböző rúzsom közül melyiket avassam fel erre a célra. esetleg egy kis szempillaspirál, pirosító a puncikára? bleeeeeh.

amúgy meg nem tudom, honnan veszed, első vonalas feminista vagyok...

nagyon sok normális srácot ismerek, sőt a barátaim többsége fiú, férfi a 20-35 korosztályban. egy sincs olyan elvetemült, mint te, pedig hallottam és szoktunk is beszélni az öltözködésről, nemek szerepéről, egymás perverzióiról is akár.

2015. jún. 10. 17:10
 40/79 anonim ***** válasza:
Fiúk! Én meg azt javaslom, hogy ti térjetek vissza a férfiasságot szimbolizáló öltözködéshez (stílushoz), vagyis nincs több hajvasalás, hajfestés, szőrtelenítés és szemöldökszedés, rózsaszín póló, meg "szandi"!!!!
2015. jún. 11. 06:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!