Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?
10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.
Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOL
nem én akartam ismerkedni veled, ugyanis nem szoktam interneten ismerkedni, és párom is van. : D nagyon nem rám gondolsz, de égesd csak magadat az üldözési mániáddal. : D szerinted csak egy embernek van 75%-a ezen az oldalon? jaj de buta vagy.
amúgy nem én jelentettelek, szánalmas vagy. : D
Hallottátok?!
Mostantól nem hordhattok olyat,ami kényelmes/amit szerettek,mert így a kérdező nem tud a lábakban élvezkedni!
Szóval "kuss,parancs,értettem".
Teljesen mindegy hogy te mit vársz el hogy ha én azt nem vagyok hajlandó megadni... ha trampli akarok lenni, akkor az leszek és neked ehhez sincs semmi közöd. Felteheted a kérdést egymilliószor, akkor se fogok gyakrabban szoknyát felvenni, és akkor se fog érdekelni vadidegenek véleménye, ami ráadásul számomra teljesen elfogadhatatlan elveken nyugszik. Azt meg továbbra se vagy képes felfogni hogy van egymillió másik férfi akinek semmi baja a rövidnadrággal, tehát könnyen lehet hogy azok a lányok akik hordják, hajlandóak szépek lenni, csak nem konkrétan neked akarnak tetszeni. Rámutatnék egyébként még egy dologra, hogy rohadt nagy nyomás van a lányokon/nőkön a külsejükkel kapcsolatban (meg más dolgokkal kapcsolatban is), aminek baromi fárasztó megfelelni (smink, öltözködés, haj, illat, köröm, alak, és ha valaki netán kényelmesen öltözik az trampli). Nem csoda hogy olyan sok a testképzavaros lány. Mindeközben egy átlag pasit az anyja később a felesége öltöztet, és éves szinten kb fél órát hajlandó ruhavásárlásra fordítani. Pedig mi is néznénk jó pasikat, ha lennének. De ha egy pasinak csak kicsi sörhasa van, nem teljesen kopasz és nem hord szandált zoknival, az már jó partinak számít... szóval nagyon torz ez az értékrend amit te is képviselsz, sőt merem azt mondani hogy káros. Egyáltalán nem örülnék ha a lányom ilyen vélemények, fiúk között nőne fel, akik elvárások özönét zúdítják a lányokra ezzel nem kevés frusztrációt okozva nekik és maguknak is.
Vannak bőven szoknyás nők, pláne most nyáron, nézegesd azokat, a többiről meg ne vegyél tudomást.
lány vagyok, vagyis inkább nő. : )
attól, hogy valaki nem mindig szoknyában van, hanem nadrágban, nincs eltakarva a testi szépsége. egy hosszú nadrágban is szép egy formás fenék, comb. ahogyan szoknyában is.
nem hiszem, hogy egy ilyen NŐIES nadrágban el lenne rejtve egy lány szépsége. mert szeretünk csinosak lenni, csak nem azért öltözünk így, hogy a férfiak legeltessék rajtuk a szemünket.
Kíváncsi vagyok kedves kérdező, hogy te mit hordasz? Adsz magadra? Fölveszel inget, hozzá passzoló nadrágot, cipőt?
Odafigyelsz, hogy jól nézz ki, vagy csak fölkapsz egy igénytelen rövidnadrágot meg egy pólót sportcipővel?
Nem vagy nő, nem tudom miért akarod azt hinni hogy tisztában vagy azzal min megy keresztül egy serdülő lány...
De válaszold meg akkor a kérdéseimet:
-hogy a rákban tudnék MINDEN EGYES pasinak tetszeni? pláne ha ronda vagyok?
-miért akarnék a férjemen kívül másnak tetszeni, amikor ezen logika szerint értelemszerűen hozzá fordulok ha olyan feladatba botlok amihez erő kell? bár őszintén, így hirtelen semmi ilyen nem jut eszembe... van sokminden amit a férjem csinál itthon, de nem azért mert olyan marha erős, hanem mert ő épp azt tanulta az egyetemen
-ha a szépségem azért van hogy kielégítsen MINDEN férfit vizuálisan, akkor a puncim meg azért van hogy kielégítsen MINDEN férfit szexuálisan? miért húzza meg más hogy hol a határ, miért nem húzhatom meg én?
-szerinted tényleg ennyire kevéssé csinosak az átlagos nők az utcákon?
-szerinted a TÖBBI FÉRFI SZERINT tényleg ennyire kevéssé csinosak az átlagos nők az utcákon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!