Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?
10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.
Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!
Nagyon egyszerű, a nadrághoz általában kényelmesebb cipő tartozik. Amúgy egy leggings + tunika ( ilyesmi fazon [link] ) ugyanolyan alakot csinál mint egy rövid ruha.
Van aki nem is tud nyáron szoknyát hordani mert kidörzsölődik a combja.
A rövidnadrág meg semmi esetre sem uniszex :). Ha egy pasi veszi fel tuti megkapja hogy meleg!
idióta vagy.
nadrágban nem lehet valaki nőies? hol élsz te, 1830-ban?
szerinted neked öltözködnek a nők? meg minden élethelyzetben szexisek és kívánatosak szeretnének lenni? el vagy tájolva.
"A nőknek és a lányoknak szépérzetet kell biztosítani a férfiaknak." Hát ez tényleg elég hímsoviniszta szöveg... sőt azt is mondhatnám hogy bunkó. NEKEM személy szerint SENKINEK nem kell szépérzetet biztosítanom. Főleg nem neked, akit nem is ismerek. Ha valakinek esetleg, akkor az a férjem, neki meg mindegy, ő inkább a cicikre bukik.
Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is szeretnék, és ezért nem vagyok hajlandó szarul érezni magam, vagy nem elég nőiesnek. Igenis hadd érezzem már magam nőiesnek nadrágban is. Örülök hogy kinőttem a tizenéves korból amikor az ember görcsösen próbál megfelelni a csordaszellemnek; és eljutottam oda hogy nincsenek önértékelési gondjaim, és papucsban is elslattyoghatok bevásárolni anélkül hogy érdekelne hogy más mit gondol. Egyszerűen nem vagyok hajlandó azzal foglalkozni hogy más szerint hogy nézek ki, sőt hogy minden egyes szembejövő szerint hogy nézek ki. Mi közöm hozzá? Neki mi köze hozzám? Semmi. Ha jó nőt akar látni nézzen tévét, nekem semmi közöm az ő problémájához; és én se terhelek vadidegeneket az én problémáimmal.
Egyébként akkor tessék a férfiaknak kicsit összekapni magukat, Magyarországon nagyságrendekkel több a csinos nő, mint a jó pasi. Vagy akár csak ápolt, jólöltözött. Ha neked csak a szoknya csinos (sőt, nem is akármilyen, ragaszkodsz a miniszoknyához), az már egyéni probléma, a pasik többségének semmi baja a rövidnacival, sőt.
7-es vagyok, tényleg ismersz? és mégis honnan? mert én téged nem. : D eléggé el vagy tévedve. húha, te nagyon haragszol valakire, hogy ilyen alantas szavakat használsz, vajon miért? csak nem megbántotta valaki a kis szoknyafetisiszta lelkedet?
" A nőknek és a lányoknak szépérzetet kell biztosítani a férfiaknak. Ezért kell csinosan öltözködni."
amúgy egy hímsoviniszta gyökér vagy, ahogy látom. szerinted a férfiakért élünk, hogy nektek tetszünk, vagy kinyaljuk a seggeteket, te nyomorék? jézusom, ennyire állatias emberrel ritkán találkozom szerencsére, nem ismerek ilyen véglényeket.
nem a másik nem miatt érdemes ápoltnak és csinosnak lennünk, hanem saját magunk miatt.
és nem mellesleg nagyon sok fiúnak bejön egy szexi farmer short, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!