Csak szerintem rohadtul r_bancos egy ilyen rövidnadrág?
2015. jún. 5. 20:08
1/11 anonim válasza:
Inkább undorító, a gyomrom felfordul tőle...
3/11 anonim válasza:
szerintem is, ki van a fél segge látom ahogy lötyög a gatyában, és csodálkoznak ha minden egyes férfi beszól valamit
4/11 anonim válasza:
Kérlek szépen titeket ne szavazattok le és ne kössetek belém de nekem tetszik...
5/11 anonim válasza:
Hááát... nekem is tetszik! :S Akinek szép feneke van hozzá, nagyon irigylem , hogy felveheti! Huszonévesként még én is hordanám!
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én nem érezném túl jól magam, ha az utcán kint lenne a seggem félig :/
2015. jún. 5. 20:59
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Pfff,
Az ilyeneket szoktam jól megnézni. Lehet egyszer be is szólok vmi frappánsat.
Persze hogy sarkis. Még azok is jobban felöltöznek.
N
10/11 anonim válasza:
Nyilván tetszik a férfiaknak, mert kb mindent megmutat..ettől függetlenül szerintem sem kéne úgy járni az utcán, hogy kilóg az ember fél segge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!