Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mi ez a nagy rövidnadrá...

Ekvinitus kérdése:

Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?

Figyelt kérdés

10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.

Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!

2015. jún. 6. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
Én vagyok az 52-es válaszoló, aki nem egyezik meg a képet küldő válaszolóval.
2015. jún. 13. 07:02
 62/79 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen dajkamesékben hiszel, akkor még nem szerettél soha senkit igazán. Ha a megfelelő partnerrel van az ember, akkor nem esik le a bugyija, akármilyen sármos férfival is találkozzon. Ha megfelelő partnerrel van az ember, akkor nincsenek olyan kifogások, hogy "most nem fér bele az életembe a szerelem". Bár nekem úgy tűnik te amúgy is alkalmatlan lennél egy ilyen mélységű párkapcsolatra. Én készséggel elhiszem hogy meg fogod csalni a barátnődet, te meg hidd el hogy én és a férjem nem fogjuk megcsalni egymást.
2015. jún. 13. 08:51
 63/79 A kérdező kommentje:

60... Az hogy nőiesek a vonalaid és szép alakod van az persze hogy látszik, nem is beszélve a harisnyáról ami egyszerre elgáns és szexi, de hogy kiemelné, a formádat a short abban már nem vagyok annyira biztos. Bár ha eszmei értéke is van akkor nyílván le sem lehet beszélni róla, de nem is áll szándékomban. A szoknyás képre azért továbbra is várok. Küldd el privátban ha nem akarod nyílvánossá tenni!

61... Köszönöm hogy szóltál te is, kissé keveredett a megegyező százalék értékek miatt a válaszírók személye!

62... Milyen dajkamesékre gondolsz arra hogy létezik mindent maga alá gyűrő vonzalom? Ez nem mese hanem saját magam által tapasztalt valóság. Egyszer, jó néhány évvel ezelőtt, miközben vártam a buszra megállt mellettem egy nő, sosem láttam előtte, de olyan hatással volt rám amit addig nem ismertem. Megszólítottam, megismerkedtünk, már amennyire lehet ilyen helyzetben, együtt utaztunk tovább, ott szálltam le ahol ő, kb 2 órát töltöttünk egymás társaságában gyakorlatilag idegenekként mégis végig beszéltük azt a két órát. A mai napig tart ez a különös kapcsolat bár nagyon ritkán találkozunk az időnek semmilyen gyengítő hatása nincs a kölcsönös vonzalomra. Ez egy példa arra hogy létezik az egyénre hatni képes ismeretlen erejű érzelmi változás. Persze az hogy te sosem csalod meg a férjed én elhiszem De a jövőröl száz százalékos bizonyossággal kijelenteni mondjuk azt hogy egy házasság örök életű lesz, nagy bátorság kell. Meg persze tévedhetetlenség.

2015. jún. 13. 23:50
 64/79 anonim ***** válasza:
Ha ez MINDENT legyűrő vonzalom lenne, akkor most együtt élnétek.
2015. jún. 14. 09:40
 65/79 A kérdező kommentje:
Az hogy nem élünk együtt annak két oka is van. Mikor megismertem már férjnél volt, fiatal házas, és ez volt az egyik, a kissebb gond. A másik, én nem akartam az együtt élést, nem fogadtam el az erre tett célzásait. Nem visszautasítottam hanem inkább kitértem az ajánlat elől, és arra kértem hagyja nyitva a lehetőséget mert később úgyis igent momdok. Nem fogadta el, sőt önérzetében sértve érezte magát amiért férjes asszonyként tett ajánlatára nem úgy reagáltam ahogy várta. Egy jó ideig nem is találkoztunk, de két alkalommal ha jól emlékszem, véletlenül összefutottunk. Hideg volt és tárgyilagos, legalábbis úgy próbált csinálni. Mert egy két pillantásából azért láttam hogy nem reménytelen ez a kapcsolat külömlegesség. De a mai napig benne van ez a kellemetlen emlékkép, ami igaz nagyon halványan, de érződik a tekintetén a beszédén a viselkedésén.
2015. jún. 14. 14:04
 66/79 anonim ***** válasza:
Most akkor miről is beszélünk? Nem téptétek le egymásról a ruhát a buszmegállóban, te nem adtad fel az agglegénylétet érte, ő nem adta fel a házasságát érted. Szerinted ez egy egetrengető találkozás volt, és ENNEK ELLENÉRE ellenálltatok mindketten.
2015. jún. 14. 14:45
 67/79 A kérdező kommentje:

Csak én álltam ellen ahogy írtam, a házasságát mint akadályozó tényezőt mikor megemlítettem mosolyogva legyintett és azt mondta azt bízzam rá ő elintézi, valamint azt, ne tekintsem akadálynak mert nem az.

Ennek ellenére nem éltem a kivételes lehetőséggel mert nem tudtam volna eleget tenni a párkapcsolati kötelességemnek. Anélkül meg mit sem ér az egész.

Hogy miért nem az nem érdekes lényeg hogy ki kellett térnem előle, bár azt nem mondanám hogy könnyen ment.

De az a legérdekesebb az egészben hogy nem szerelem. Valami más, sok tekintetben több mint az. És mivel nem tartom túl nagyra ezért elárulok valamit a "nagy érzelemröl". A szerelem a leghazugabb állapot ami csak létezik az emberi lélekben.

2015. jún. 14. 17:14
 68/79 anonim ***** válasza:

Ez talán az első dolog amiben egyetértünk (talán). Az "első látásra szerelem" általában nem más mint testi vonzalom, amit eléggé túlmisztifikálnak. Erre nem érdemes egy kapcsolatot alapozni. Viszont pont emiatt mondom hogy ennek én simán ellenállok. Mert az egy illúzió.

Persze a szerelemnek nincs egzakt definíciója, valószínűleg mindenki mást ért rajta.

2015. jún. 14. 19:33
 69/79 anonim ***** válasza:
Kérdező, leírod nekem a népszerűbb kérdéseidet? Szerintem nagyjából értem mindkét oldalt itt, és azt gondolom, hogy sokszor elbeszéltek egymás mellett, de nagyon érdekes olvasni.
2015. jún. 18. 22:22
 70/79 anonim ***** válasza:

Ennél többet nem kell tudni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..

Külön kiemelném a 25-ös választ, ami szerint hazudik az aki régebbről ismeri, holott itt ennél a kérdésnél beismerte hogy már egy éve is látogatta az oldalt. Ja és a lehelet egy L.

2015. jún. 18. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!