Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?
10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.
Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!
"38" És ha mondjuk megtetszik valaki, új munkatárs, új szomszéd, új hentes a szupermarketben, akkor az ő kedvükért nem szoktál kiöltözni? Vagy egyszerüen minden szándék nélkűl, csak azért hogy szép legyél és szép nőként a saját magad szórakoztatására eltölts egy délutánt mondjuk vásárlással?
"39" Azt írod ilyen shortot hordasz és ilyen az alkatod. Mutatnál egy képest magadról? Szeretném látni hogy áll rajtad! Azt hogy a puncírúzsozás ne kenje össze a bugyidat, nagyon egyszerű megoldani. Két lehetőség is van. Az egyik, szoknyát viselsz de nem veszel fel bugyit, a másik, ha veszel fehérneműt, akkor csókálló rúzst használsz. És hogy mi értelme ha senki sem látja? Az hogy te tudod hogy ki van rúzsozva. A csinos franciabugyit sem látja rajtad senki mégis azt veszed fel reggel mert abban érzed szépnek magad. És azt írod hogy egymás perverzióiról szoktatok beszélgetni. Neked milyen szélsőségeid vannak a szerelemben?
"40" Remek felvetés, de ne javasold hanem követeld meg minden hímneműtöl a környezetedben!
Természetesen előfordulhat hogy vonzónak találok valakit. De az már az én döntésem hogy egy ilyen impulzust engedek-e teret nyerni az életemben vagy sem. Értelmes ember szerintem nem enged. Nem akarok lehetőséget se hagyni annak hogy egy szimpla vonzalomból több legyen. Ha munkahelyen tetszene meg valaki, inkább elkerülném amennyire csak lehet, vagy próbálnék nem tudomást venni róla; de még az is lehet hogy más munkahelyet keresnék. Miért adjak lehetőséget olyasminek ami tönkreteheti az életemet?
Mielőtt férjhez mentem volna volt alkalmam megtapasztalni hogy hova vezetnek az ilyen dolgok, szerencsére nem egy házasságban, fiatal voltam és hülye. Azokat a kapcsolataimat lezártam; amikor összejöttem a későbbi férjemmel, megfogadtam hogy ilyet soha többet.
minek neked kép? de tessék itt van, élvezkedj.
puncirúzs téma: egyrészt szintén undi és egészségtelen bugyi nélkül bármilyen ruhát hordani, másrészt csókálló rúzs nem létezik, hiába hirdetnek ilyeneket. én már csak tudom, tényleg 53 rúzsom van, a legtöbb drága, márkás és nem gagyi, nem létezik olyan, ami ne fogna picit is. de tőlem aztán rúzsozza aki akarja, továbbra is perverziónak számít.
francia bugyit azért hordok, mert az a kényelmes nekem. van olyan bugyim is, ami ezer éves, tönkre van menve, de használható, de a legkényelmesebb, amit valaha viseltem. ronda, nem érzem magamat benne szépnek, mégis felveszem...
saját szexuális szélsőségeimről nem szeretnék beszélni veled ellentétben, annyit mondok, volt olyan férfi az életemben, aki a kívánságaimra nemet mondott.
Kérdező ugye ez is te vagy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Hasonló elmés a stílus, és rohadtul nem érted meg itt sem meg a másiknál sem, hogy semmi közöd más öltözködéséhez
Hű, hát ha az tényleg ő akkor egy év alatt sokat radikalizálódott. Akkor még a könyvtárosnő nadrágja csinos volt, és
"Egy nő ne akarjon megfelelni egy férfinak, egy nő ne akarjon megfelelni egy nőnek, egy nő ne akarjon megfelelni a környezetének!Egy nő elsősorban magának akarjon megfelelni!"
Viszont ha ez egy másik pasi, akkor elég riasztó a gondolat hogy ilyenből egynél több is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!