Lányok mi ez a nagy rövidnadrág mánia?
10 lányból 9 rövidnadrágot visel. A maradék egy meg hosszút. Elvétve látni rövid ruhát és mini szoknyát rajtatok. Pedig egy rossz szabású, bő, rövidnadrág a legcsinosabb testet is megtévesztően, alaktalanná formálja.
Viszont egy miniszoknya vagy ruha, ellentétben a gatyával, egy kevésbé formás testet is képes sokkal szebbé, szexisebbé, kívánatosabbá változtatni. Azt javaslom térjetek vissza a nőiességet szimbolizáló öltözködéshez és ne forduljatok az uniszexizmus irányába mert az zsákutca!
45-49...Látod mégiscsak megtörténik veled az hogy hatással van rád valaki. Hát persze hogy meg. Egy fiatal vsinos nőnél ez teljesen természetes. Az viszont hogy nem adsz teret egy új szerelemnek, legyél bármilyen erős jellem, azt kell mondanom nem azért lehetséges mert te úgy döntesz hogy nem kell,
hanem azért mert még nem találkoztál olyan valakivel aki ellenálhatalan hatással van rád. Ez esetben ugyanis a vágy irányába kifejtett ellenakarat, a szándék a hűség megtartására egyszerűen megszűnik. Majd meg fogod tapasztalni mert az hogy leszel még ilyen élethelyzetben részed az egészen biztos. Törvényszerűen bekövetkező esemény. És hogy mit mondanák a barátnőmnek ilyen esetben? Most mondjuk semmit mert nincs barátnőm, de ha lenne akkor azt tanácsolnám neki hogy folytassa a párkapcsolati pályafutását a főnökével mert én kiszálltam. És hogy egy éve még tetszett a könyvtárosnő nadrágja, valóban így volt. De mikor rájöttem hogy a világ olyan irányba halad hogy minél inkább összemossa a két nemet, onnatól kezdve a nadrág egészen mást jelent mint előtte, egyszerűen kiábrándultam belőle.
47-48-50... Ezen a képen te vagy? Továbbá! Elhiszem hogy 53 rúzsod van és mind márkás, nem kétkedtem benne. Mindíg is az volt a véleményem -és ez nem is fog változni- hogy a kozmetikumok közül a rúzs az ami a legnőiesebb. 48-as kérdésedre a válaszom az hogy igen én kérdeztem. Az írásforma alapján rájöttél arra hogy azt is én írtam. Remek stílisztikai érzéked van. Tanultad vagy veled született képeség? Sőt még válaszoltál is ahogy írod, bár naívnak nevezed az akkori önmagadat. Nem biztos hogy akkor naív voltál, lehet az volt a realista válasz, és most vagy kissé, vagy nem is kissé elfogult amely elfogultságot egy rosszul kiválasztott divatirányzat generál benned. Tehát nincs belőlem kettő. Maximum ha a tükörbe nézek.
Akkor ráhibáztam. Pedig 1 éve volt már. Lehet azért mert nem tucatkérdés, általában nem tesznek fel naponta ilyen blődésgekről kérdést már bocs...:) Így bennem maradt hogy hasonló hangvételű, és témájú kérdésre már feleltem egyszer, régebben.
Hát látom azóta sem változtál ezügyben még mindig meg szeretnéd mondani a kedves hölgyeknek mit vegyenek fel. Nem tudom mi jó ebben, de a véleményem már ott is leírtam, szerintem aki csinos az mindenben az, aki meg nem az csak korrigálhat esetleg nem lesz nagy változás.
A rövidnadrágról meg annyit, hogy ha tehetem felveszem. Munkahelyre nem igazán mert annál 1 induripindurival komolyabban akarok felöltözni mint egy farmer sort, de pl Balcsi partján flangálni meg a városban barátnőzni tökéletes. Mindennek megvan a maga ideje és helye. Amúgy mire fel ez a csőlátás? Én hordok szoknyát is amúgy, meg farmert is, meg bővebb lenge nadrágot is...és mindben ugyanúgy jól érzem magam, jól is áll mind.
52... Meg van bocsátva. Te vagy a képen amit fel tettél?
53...Azért hiszem hogy a férfiaknak öltöztök mert végül is így van.
54... Egy éve valóban más volt a véleményem, de ahogy telik az idő, úgy fejlődik a tudat. Párkapcsolati tanácsadásnak nincs köze a tanácsot adó párkapcsolati státuszához, és barátnő most azért nincs mert nem akarom hogy legyen, másra kell koncentrálnom, nem fér bele a 'szerelem".
47-es vagyok, aki a képet feltette. igen, én vagyok rajta.
viszont a 48-as és az 50-es válaszadó nem én vagyok, csak mindkettőnknek 75%-a van.
mégis mi a gond a farmer shortommal? a legmenőbb cuccom, ráadásul vintage, eszmei értéket is képvisel. : )
ha linkelnék szoknyás képet, úgyis az tetszene jobban.
a shortosat is csak azért linkeltem, hogy lásd, a nadrág nem egyenlő a nőietlenséggel, nem feltétlen rossz szabású vagy bő, nem tesz alaktalanná, sőt, kihangsúlyozza a nőies vonalakat. nem véletlen akkora divat évtizedek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!