Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok, esetleg fiúk:...

Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

PS: engem ér anyázni, de egymást, ha lehet, inkább privátban

2015. jún. 5. 00:17
 81/124 anonim ***** válasza:
68%
Ha a női gatyák között keresgélsz, akkor találhatsz nagyon jó feszülős fazonúakat is, lényeg hogy sztreccses anyagú legyen. :) Igaz hogy ezekben sincs kialakítva hely a szerszámnak, de mivel sztreccses, bőven nyúlik annyit az anyag, hogy kényelmes legyen még ülve is, meg guggolva is. :) Viszont cserébe olyan, mintha rád öntötték volna, elöl-hátul passzos, és kényelmes egyben. :) Arra kell ezeknél figyelni, hogy vásárláskor egy kicsit legyen passzosabb, egy kicsit legyen szűk inkább, mert egy óra hordás után a sztreccses anyag enged picit, és akkor lesz pont jó. :) Ezeket onnan tudom, hogy én is előszeretettel hordok női skinny csőgatyákat, meg sortokat, és a kedvenceim, mert kényelmesebbek a férfi gatyáknál. :) Ráadásul sokkal nagyobb a választék, mint férfiből, főleg ilyen egész rövid sortokból. :)
2015. jún. 11. 00:04
 82/124 anonim ***** válasza:
22%

Na jó ez a kategória siralmas...

Férfiak női ruhákat próbálgatnak és hordanak.

2015. jún. 11. 00:22
 83/124 anonim ***** válasza:
22%
Utolso, en csak orulok, annal tobb no jut nekem! :DDDD
2015. jún. 11. 07:31
 84/124 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lányként tetszik, de csak ha iylen lábai is vannak hozzá a fiúnak. (Ez alatt nem a szőrtelenséget értem, hanem, hogy hosszú, formás.) De amúgy szerintem a legtöbb embernek nem jön be, és biztos sokan beszólogatnának.
2015. jún. 17. 11:48
 85/124 A kérdező kommentje:
84: Nem, nem szólogat be senki érte :)
2015. jún. 17. 13:45
 86/124 anonim ***** válasza:
78%

a lábad olyan mint egy serdületlen kisfiúé, de ettől még a gatyád tök jó

nekem a sárga cipőddel sincs bajom

egy bp-i

2015. jún. 17. 14:06
 87/124 A kérdező kommentje:

86: Egy bp-i mi?

Amúgy ettől tök jó ez a kérdés, mindenkinek más jön be, mindenki mást húz le :)

2015. jún. 17. 14:21
 88/124 A kérdező kommentje:

Update 2015.06.24. :)

[link]

2015. jún. 27. 23:11
 89/124 anonim ***** válasza:
Hát én nem találom túlzásnak, már írtam, főleg ha nem pukkasztásként jársz így, de én nálad is "meredekebben" öltözök, talán ezért nem találom túlzásnak, ami érdekelne, az ismerőseidnek bejössz e így?
2015. jún. 27. 23:16
 90/124 A kérdező kommentje:
Nem kérdezem meg őket, de mivel vannak ismerőseim, ezért gondolom, nem túlságosan zavarja őket :)
2015. jún. 27. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!