Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
39-es, nincsen. Folosleges es hulye kerdesek feltevese helyett figyeld meg azt a folyamatot, ahogy ez a fogyatekos idiota vegervenyesen kivonja magat az emberiseg genallomanyabol. :)
Az egy dolog, hogy visszataszito, de hogy meg ugy altalaban veve is egy borzaszto szar outfit legyen... gondolom a kerdezo nagyon divatosnak es trendinek hiszi magat, de ez olyan, mintha en rafosnek egy papirra, aztan eladnam high art cimszo alatt.
Nem fogadom el, hogy ezzel bárkit is felbosszantanék. Nemi szervet nem villantok, olyan ruhát hordok, ami 25 éve teljesen természetes volt. Egy dolog, hogy nem divatos.
Ha valakit ez felbosszant, aklkor azt felbosszanthatja az is, hogy pl milyen telefonom van, de ez már az ő dolga, ezek alapján nem korlátozom magam.
,,Nem fogadom el, hogy ezzel bárkit is felbosszantanék''
Miért ne? Ez azért olyan ami szembetűnik és aki kicsit is ,,konzervatívabb'' akár férfi akár nő zavarni fogja.
,,Ha valakit ez felbosszant, aklkor azt felbosszanthatja az is, hogy pl milyen telefonom van''
A telefont berakod a zsebedbe és kész az egy telefon. Viszont az hogy majdnem rövidebb sort van rajtadd mint a lányokon, és még szőrteleníted magad ,,férfi'' létedre...
Melegekből pont az ilyenek húznak fel engem mint amilyen te vagy. Magamutogatás a köbön. Ha meg valaki beszól meg netán melegfelvonuláson kapnak tojást akkor minden bajuk van a társadalommal.
Szerintem ocsmány, és én rohadtul nem tolerálnám ha meglátnálak.
Kb mint a p*csaember. Ő se mutat nemiszervet és szinte ugyan ezt a nadrágot hordja.
Nem mondanám csak az ha melegként totálisan még villognak is az emberek.
A jó ízlés határain belül lehet öltözködni, de egy férfi legyen már férfi egy nő meg nő.
Nem azt mondom hogy egy combközépig érő nadrágot ne vegyél fel, de egy sort... EGY SORT kérlek.
Nem értem miért jó hogy mindenki téged bámul és nem a ,,stílus érzéked nézik meg'' hanem azt hogy röhej tárgyává teszed magad.
Mit gondolsz a p*csaemberre felnéznek szegeden vagy csak jót röhögnek rajta?
Fogd már fel, hogy 25 éve ez teljesen természetes ffi ruházat volt. Nem 500 évre megyek vissza, csupán 25. Mára kiment a divatból, ennyi. Nem a jóízlést sérti, hanem csak nem része a mainstream divatnak. Te majd aszerint öltözködsz, és kész.
Közröhej tárgya lennék? Még az is lehet. Az idegenekkel való érintkezéseim során ezt abszolút nem érzem, szóval még ha ez is a helyzet, akkor hajrá. A kérdést azért tettem fel, mert érdekel az emberek véleménye, de félteni nem kell, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!