Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
Én még melegen sem láttam ilyen nadrágot.
Ne haragudj, de az emberek nem fogják a szemedbe mondani de rosszabbnak nézel ki mint sok meleg.
Tudod miért nem szólnak be? Mert van annyi tartás bennük hogy ne tegyék. Egyébként meg ha nem is mindenki de sokan biztos elgondolkoznak rajta hogy mi siklott félre...
te már tettél fel egyszer kérdést, hogy miért néznek meg az utcán ilyen rövid shortban vagy valami ilyesmi. hát azért, mert ez tényleg TÚL rövid. értem én, hogy nem akarsz térdig érőben mászkálni, de mondójuk egy 10 centivel minimum lehetne hosszabb, attól még nem lenne jobban meleged benne.
a feliratos felső szerintem gagyi, meg a nadrág is olyannak tűnik, ami 10 éve volt divat és te most levágtad, meg a cipőd színe is elég erős....:/
L25
Én is osztom a 11.hsz. véleményét. Igazából 2 ember van, aki követi a tömeget, szóval átlagosan öltözik és aki szeret egyedi lenni. Mondjuk én is az utóbbi vagyok, tökre nem érdekel, hogy ha nem bevett összeállításba járok, mit gondolnak rólam.
Te tudod miért akarsz ilyenbe járni, ha így jó neked, akkor az a lényeg. Én nem is hominak vagy bénának, hanem kisfiúsnak tartom. De ez a saját véleményem. Én pl 3/4-es fényes futó nadrágba járok, szóval nem szokványos, de hidd el jobbára senkit nem érdekel, sztem téged se fognak. (Zoliman voltam)
OFF
#16: Én szegedi pics*embernek ismerem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!