Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
Kérdés is nevetséged amúgy.
Megkérdezted hogy mi a véleménye róla az embereknek és szinte mindenki szerint sz*r.
Csak példaképp tök idegen embernek belinkeltem és még az is egy jót röhögött.
Undorító.
Ami 25 éve természetes volt, ma már nem az.Annyi, hogy már nem divatos?
Tévedsz.Ez egy nevetséges, gusztustalan öltözék.Ettől nem leszel egyéni.Vagyis de, csak az fog hozzá társulni, hogy senki nem fog komolyan venni, és közröhej tárgya leszel.
.
Nem érdekel senki véleménye??Akkor miért tetted fel a kérdést??Fuck logic..
.
Összességében egy feltűnési viszketegségben szenvedő embernek nézlek, akibe annyi férfiasság sem szorult,hogy a lábán fennhagyja a szőrt XD
Az ilyen rövidségű nadrágokat nem érdek nélkül hordja valaki, hanem azzal a céllal, hogy megmutassa a világnak, hogy neki milyen jó lábai vannak. Ez tipikus lábmutogató rövidnadrág, nincs is ezzel önmagában semmi baj. Aki felveszi, az a következő üzenetet tárja a világ elé: - Hé, ide nézzetek, milyen szexi lábakon állok! - Neked ehhez megvan a jó alakod, szép vékony vagy, de a lábaid már túl vékonyak, ez fiúknál nem szép. Az igazán szép férfilábak erőt sugároznak: ha még puhák is, akkor is sportosak. Nézd meg az alábbi videókon a Cooldown Café férfiénekeseit! Gyönyörű, férfiasan erős, formás lábuk van a farmersortban.
https://www.youtube.com/watch?v=STyqXPaLvFQ
A bajusz is divat volt 20 éve
Remélem azt is hordasz. De mondjuk a ff szőrtelenítés főleg lábon most se divat:S
Szerintem ez szimplán melegségre hajaz mint divatra.
Akik a szőrtelen lábon szörnyülködnek, azoknak nem tűnik fel úgy látszik az utcán vagy strandon mennyi szőrtelen lábú van, sok idősebb, de kortól függetlenül.
Egyébként itt az oldalon jobban olyanok írnak, akiknek semmi átlagon kívüli nem jön be vagy ami eltér a saját dolgaiktól. De ez látszik is ha kimegy az ember utcára mindenki szinte egyforma, főleg a korosztályokon belül a kamaszoknál egyenesen ki is közösítik aki elüt a többitől, ezért már ilyenkor berögzül az emberek 98%-ban, hogy inkább beállok a birka sorba, nem akarok kitűnni, ezért bas*ztassanak. De kérdező azért nem ilyen rossz a helyzet, sok embert nem érdekel, ha rövid vagy borotvált lábbal jársz.
Utolsó ez komoly?:D
Szerintem mindenki azért öltözködik ugyan úgy mert nem akarja hogy basztassák?
Nem gondolod hogy azért mert az emberek 98%-nak feltűnik hogy mi a röhelyes és gusztustalan a többinek meg nem?
Itt most nem a góthokra vagy a rockerekre gondolod mert ők a saját stílusuk szerint normálisak. Na de ez...
Magamutogatás mesterfokon.
Lehet hogy van akit nem érdekel, de lefogadom hogy 100-ból egy ember ha van ilyen.
Ilyen öltözködés inkább az elvont emberekre jellemző. Valamiért nem tudom elhinni hogy a buli középpontja lenne, vagy a csajok bálványa már csak az itteni hozzászólásokból is ez derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!