Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
Kb 14 évesnek tűnsz a lábaidból ítélve.Szerintem katasztrófa,hogy a mai fiúk ilyen ruhákban járnak,és nem értem,hogy a szüleim miért várják el,hogy egy ilyen fiatal legyen a párom.Nem téged akarlak bántani,mert az,hogy mit viselsz,az egy dolog,belül lehet,hogy teljes más ember vagy,mint amit kifelé mutatsz.Ezek a nagyon rövid nadrágok,szerintem rondák,és egyeltalán nem férfiasak.A szőrtelen lábad kiábrándító,és az is nőiessé teszi,az amúgy is vékony lábszárad.Értem én,hogy nyáron meleg van (az utóbbi hetekben pont nem),de nem szép,ha egy fiú ennyire vékony,és azt még ki is hangsúlyozza.Tök jó dolog,hogy foglalkozol a kinézeteddel,nem pedig leszarod,jó lesz ez így is,csak ezt a hülye divatot ne kövesd,mert komolyan mondom,szörnyű!Ezzel együtt az is az,amikor egy srácon CICANADRÁGOT látok,és vékonyabb a lába,mint az enyém (160 cm vagyok 50 kilogrammal)Elborzaszt a látvány,hogy mit hoz a jövő,és igen elgondolkodom,hogy mi lesz 5 év múlva,vagy 10?! Kihal a férfi nem?!
Ezeket nem bántásból írtam,hülye divatot követnek a fiatal fiúk,és az a baj,hogy ez csak gyarapodni fog...
17L
Nem,de ezekszerint te is ebbe a kategóriába tartozol.
Csak nem tudom,hova fajulhat ez a világ...Igazából felesleges is koptatnom az ujjaimat,mert aki ilyen,mint ti,úgy sem érti meg.
ez olyan lányos
hordj hosszabb nadrágot
bár a lábad nem rossz
:-)
22N
Úgy értettem a divat szót,hogy a fiatalok körében egymásról nézik le,hogy ki mit hord,aztán ő is ugyanabban lesz már másnap.
Pl: Mész az utcán,meglátsz egy srácot rózsaszín pólóban,majd gondolod,hogy hmm,ha ő felvehette,én miért ne?! És látod,ebből lesz a "divat",mert aztán valaki látja rajtad,és ez így megy tovább a végtelenségig,sajnos.De,hogy lásd,nem azért mondom,mert lány vagyok,ugyanis a lányoknál(15-18) is ugyanez megy,sajnos.
17L még mindig :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!