Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
Tényleg? O.o
Sokkal fiatalabbnak nézel ki. :)
Nem is mondtam,hogy baj lenne.
Na de hogy véleményt is írjak,nekem is a férfias férfiak jönnek be,ettől függetlenül szerintem teljesen jó mindkét képen lévő ruházat,sőt szerintem illik is hozzád.
Én is imádom az olyan sport cipőket,mint amik a képen vannak,nekem is van egy nike szürke-narancs-rózsaszínű és eddig mindenki csak dicsérte.
Plusz én sok férfit látok hasonlóan rövid shortokba,szerintem divat csak még most kezd elterjedni. :)
Amúgy ha ennyire érdekel az öltözködésed akkor miért nem zavar hogy úgy nézel ki mint egy lány?
Testalkatod alapján simán lehetnél az is. A 2 cici hiányzik és tényleg olyan lennél.
Elég lányos alkatod van, ezen a skinny, és dropped farmer áll jól, hosszított felsővel, esetleg inggel-pólóval.
Valahogy így:
Szép dolog, hogy nem másokat majmolsz, de ez előnytelen. Nyár van, tudom, de akkor már inkább egy sima férfi short, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!