Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
Remélhetőleg nem :)
Ez most amúgy micsoda, cipő, vagy zokni, vagy valami hibrid?
Viszont az a dropped nadrág szörnyű, nézni sem bírom, nem hogy felvenni. Tudom végülis sokan az én sortommal is így vannak, de végülis aki hordja, annak kell tetsszen.
Kedves Kérdező!
Te hosszúnadrágból milyen fazonút hordasz? Mutass egy képet légyszi. Ez a dropper nekem sem tetszik.
Nincs képem róla, de kb slim és skinny közöttit. Egyik gyártótól a slim jó, másiktól a skinny. Nem tapad rá a vádlimra, de biciklizéshez sem kell felhajtanom.
Felül klasszikus, semmi ilyen droppolás nincs bennük, annak látványától kiszaladok a világból is.
Durván ilyeneket:
De most jó mélyre el vannak rakta :).
De azok nem kényelmesek, sőt, kifejezetten zavart, amikor felpróbáltam, hogy rám tapad, még ha nem is feszül. Meg rossz emlékeket hozott vissza a borotválós/szőrbenövős/kipattogzós időszakból.
Meg azt szeretem ha levegő veszi körül. Na persze nem fogok baggy nadrágokat hordani :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!