Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok, esetleg fiúk:...

Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

PS: engem ér anyázni, de egymást, ha lehet, inkább privátban

2015. jún. 5. 00:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 A kérdező kommentje:

Remélhetőleg nem :)

Ez most amúgy micsoda, cipő, vagy zokni, vagy valami hibrid?

Viszont az a dropped nadrág szörnyű, nézni sem bírom, nem hogy felvenni. Tudom végülis sokan az én sortommal is így vannak, de végülis aki hordja, annak kell tetsszen.

2015. jún. 29. 22:22
 112/124 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te hosszúnadrágból milyen fazonút hordasz? Mutass egy képet légyszi. Ez a dropper nekem sem tetszik.

2015. jún. 29. 22:43
 113/124 anonim ***** válasza:
Nem az én lábam, hehe. :D Ez Nike Free Flyknit, de gyakorlatilag zokni. :D Mármint a teteje. Pedig jó a dropped nadrág, ha normálisat veszel, az nem lóg a térdedig. :D De nem csak azt lehet hordani.
2015. jún. 29. 22:51
 114/124 A kérdező kommentje:

Nincs képem róla, de kb slim és skinny közöttit. Egyik gyártótól a slim jó, másiktól a skinny. Nem tapad rá a vádlimra, de biciklizéshez sem kell felhajtanom.

Felül klasszikus, semmi ilyen droppolás nincs bennük, annak látványától kiszaladok a világból is.

Durván ilyeneket:

[link]

De most jó mélyre el vannak rakta :).

2015. jún. 29. 22:52
 115/124 anonim ***** válasza:
Amúgy igaz, neked kell, hogy tetsszen, de valamennyire mégis csak érdekel mások véleménye, ha kérdést írtál ki. :D Én még sosem írtam ki kérdést, hogy tetszik-e az outfitem, vagy hogy melyik nadrágot vegyem meg. :D Hordj, ami jól esik, de nekem úgy tűnik, hogy még nem teljesen van meg a stílusod, csak "felkapsz" valamit, ami a megszokottól eltér. Ez nem lenne baj, csak most olyanba nyúltál, ami nem előnyös. :)
2015. jún. 29. 23:07
 116/124 anonim ***** válasza:
Pedig ilyen lábakkal bátran felvehetnéd a feszülős vádlira tapadós skinny farmerokat is, vagy akár a super-skinnyt is, ami még bokánál is feszülős. :)
2015. jún. 29. 23:07
 117/124 A kérdező kommentje:

De azok nem kényelmesek, sőt, kifejezetten zavart, amikor felpróbáltam, hogy rám tapad, még ha nem is feszül. Meg rossz emlékeket hozott vissza a borotválós/szőrbenövős/kipattogzós időszakból.

Meg azt szeretem ha levegő veszi körül. Na persze nem fogok baggy nadrágokat hordani :).

2015. jún. 29. 23:13
 118/124 A kérdező kommentje:

Update 2015.07.10

[link]

2015. júl. 11. 23:15
 119/124 anonim ***** válasza:
Na ez igen! :) Nagyon jól nézel ki ebben az összeállításban. :) Fiatalos, nyárias, vagány szerkó! :) Mondjuk kíváncsi lennék, hogy néz ki hátulról ez a sort, remélem nem trottyos a fenekeden. Tehetnél fel egy képet! :)
2015. júl. 12. 00:11
 120/124 A kérdező kommentje:
Miért az előzőek öregurasak voltak? :)
2015. júl. 12. 00:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!