Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
#60 válasz: Szerintem azt sem árt azért leszögezni, hogy 2 ember típus van, egyik akik szerint a ruha teszi az embert, a másik akik szerint nem.
Ezért már a 98%-os általam említett szám és amit te is írsz nem igaz, mert durván az emberek felét nem érdekli ki miben jár, akár extrém, akár trampli valaki,vagy elegáns.
A másik 50%-nak pedig már az gáz, ha valaki kilóg a birka sorból, ha olyanba jár ami jó minőségileg és kinézetre is, de egyedi, itt a többség ilyen vagy ilyenek írnak itt. Szóval a kérdező öltözéke nem trampli, de nem is gagyi, a cipője színe nem a legjobb, de az is jó minőségileg, szóval ez a szerelés sok embernek nem okoz semmi visszatetszőt, a rövid nadrágja sem.
És amikor ilyenkor nyáron egy szál fürdő alsóba szinte mezítelen járnak akár tengerparti helyeken vagy még a városba is férfiak, akkor az sokkal kirívóbb, mint a rövid nadrágos.
Itt nem az baj hogy minőség vagy hogy divat, hanem hogy kirívó de nagyon.
Egy férfi ilyet nem hord.
Sokkal gázabb mint az ez? Miért van az akkor hogy egy nőt ha pl bikiniben menne Budapesten megnéznék míg ha mondjuk az Adrián tenni ezt akkor az természetes?
Ha akarja hordja, ha nem nem csak ez nem más mint magamutogatás és annak is a rosszabb szintje.
Az emberek 50%-át nem érdekli de ha meglátják biztos hogy történik egy vigyorgás esetleg 1-2 mondatot váltanak róla.
Az pedig hogy ő divatos (szerinte) az gáz.
Majdhogynem női nadrágot hordani nem normális.
63-as, tevedsz, ugyanis mindenki iteletet formal a masik felett az oltozkodese es kinezete alapjan. Ez tagadhatatlan, kutatasok bizonyitjak, raadasul az emberiseg egy olyan tulajdonsaga ami kiirthatatlan, mert evmilliok egyedfejlodese implantalta belenk, hogy leszurjuk egy adott eloleny "jellemzoit" a kinezete alapjan, es ez termeszetesen a sajat fajtarsainkra mukodik legelesebben.
Minden, ismetlem, minden ember velemenyt fog formalni a kerdes feltevojerol, es nem lesz tul pozitiv.
Masreszt ez nem egy jo minosegu outfit, ha eloiteleteimet felreteve pusztan az oltozkodest ertekelem, akkor is csunyan megbukik. A legnormalisabb eleme a polo, bar az is tul rovid, ahogy nezem, amugy maga a nadrag alapbol nagyon gagyi koptatott farmeranyagu amitol a hideg raz, a cipore meg nincsenek is szavak, nem olyan egyszeru am olyan outfitet osszehozni, ahol egy ilyen rikito szinu futocipo mukodik (foleg mivel nem is egy roshe runrol van szo pl, ami mondjuk jol nez ki), hat itt konkretan rohejesen nez ki.
A nadrag ilyen szintu leroviditesenek pedig semmi ertelme, tul hosszuva teszi a combjait es kihangsulyozza a szortelenseget, amit amugy nem ertek, miert is akarna egy ferfiember olyan labakat maganak, mint amilyen egy 14 eves tinicsajnak van. A sajat gyengesegeire hivja fel a figyelmet, ahelyett, hogy elfedne azokat.
De mindent felreteve itt azzal van a baj, hogy derektol lefele noiesebben nez ki, mint sok no, akit az utcan latok. Ez abnormalis, es egyetlen egeszseges ember gyomra se fogja bevenni.
#64-65 Én nem akarom senki véleményét megváltoztatni, de manapság keverednek az öltözékek a nemek között, igaz ez nálunk nem jellemző, de a modern nyugati társadalmakban divat szinten és hétköznapi szinten is jelen van az átfedés.
Nálunk nagyon konzervatív az öltözködés, a férfiak csak a nőies öltözékű nőket preferálják, a nők meg a férfias öltözékű férfiakat.
Ebből adódik, hogy nem fogadják el az ilyen rövid vagy passzos nadrágosokat.
Én pl eltérően öltözök mint a tömeg férfiak, de engem nem is érdekel mit gondolnak rólam, persze ha beszólnak az nem szeretem.
De a vélemény formálással nem értek egyet, hogy mindenki rosszat gondolna a kérdezőről, mert ahogy írtam durván az emberek felét hidegen hagyja ki hogy néz ki, NEM AZ ÖLTÖZÉK ALAPJÁN ÍTÉL. (még jó :D)
65. téged a koptatott farmer is zavar, akkor te is a kákán is csomót keresők közé tartozol, és mert a lábai szőrtelen stb. Jó nem kell, hogy tetsszen, de azt is figyelembe kellene venni amit már írtam, hogy sokaknak alapból ilyen a lába, az pedig,hogy túl rövid, ilyen melegekbe miért baj, ha rövidebb? És írta, hogy biciklivel jár, ahoz pedig szintén jobb ez a rövidebb gatya.
Formálják csak nyugodtan a véleményt, már leírtam, de ismét: ha ez így is van, _zéró_ negatív hatását érzem. A rövidnadrágnak meg csak pozitívakat: kényelmes, 30 fok felett érezhetően hűsebb, mint a térdig érők, ráadásul a lábam sem térd alatt kezd barnulni, hanem jóval feljebb, és még jobban is tetszik. A szőrtelen lábbal kapcsolatban dettó, egyszerűen össze se lehet hasonlítani a szőrössel. Mondanám, hogy borotválja le, aki nem hiszi, de nem teszem: 1-2 nap múlva, ahogy elkezdene visszanőni, még jobban megutálna az illető, mint amennyire most utál a rövidnadrágom miatt :D. De mondjuk tapogassa meg a saját lábát, majd a barátnőjéét, aztán döntse el, melyikkel lehet jobb érzés létezni.
De hogy a koptatott farmerrel mi a gond, azt én se vágtam. Tele van velük az összes bolt, az 5 ezrestől a 30 ezres kategóriáig mind.
A férfiaknak is vannak jellemzői meg a nőknek is.
Most akkor én is mondanám hogy teremts magadon egy kis izmot mert azzal jobb létezni, de ennek mi haszna van?
Erről a képről lerí hogy nőies vagy, ennyi.
Ezek a lábak nőké is simán lehetnének, a nadrágról nem is beszélve.
Azt hordasz amit akarsz és úgy ahogy akarod, de az emberek nagy része inkább röhög rajta egyet.
Sajnálom hogy ennyire kezd összefonódni a 2 nem. Szerencsére vannak akik szerint egy nő nőiesen nő, és egy férfi férfiasan férfi akár a környezetedben kérdezed akár itt gyik-en még az emberek többsége így érez.
Ahogy megfigyeltem te amúgy már eldöntötted, hogy hordani fogod. Érdekel az emberek véleménye, vagy csak szereted ha középpontban vagy? Manipulatív esetleg csak szimplán komplexusos? Érdekes. :DD
Ps.: Szerintem 3-4 cmrel hosszabb és egy másik cipő, és indulhatsz is amerre szeretnél.
Lány vagyok. Korom jótékony homály fedi, és nem azért mert félek felvállalni, csak szimplán tojok az életkorra - kivéve néhány témát teljesen mindegy hány éves az ember.
Lulu
#68&68%-os. Biztos olvastál már itt olyan öltözködési témáknál női hozzá szólókat, hogy nem az öltözéktől lesz nőies egy nő, szóval ezen kár gyötrődni, hogy a kérdező nem lesz így férfias. Egy férfi attól férfi, hogy férfias a képe-vonása, fütyije van, nincs melle, a karaktere férfias.
Szóval ha a nők ki tudják kérni maguknak, hogy pl nadrágban vagy bakancsban, fiús arccal is nőiesek, akkor ahogy a kérdező néz ki, az teljesen férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!