Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
2015. jún. 5. 00:17
31/124 anonim válasza:
Kaptál hideget, meleget, de gondolom ez volt a célod. :D Én még mindig nem szólnálak meg, de az biztos, hogy MÉG MINDIG NEM vennélek komolyan, már elnézést. :D
32/124 anonim válasza:
Bátor dolog ilyenben kimenni az utcára:) Egyedi, az biztos.
Nekem azért tűnik nagyon furának, mert a nadrág farmer, ha valami más anyagból lenne, és más cipővel hordanád (nem sportcipővel), akkor normálisabb hatást keltene.
33/124 A kérdező kommentje:
#32: Milyen anyagra gondolsz?
2015. jún. 5. 17:21
34/124 anonim válasza:
Szörnyű.Nem hiszem el, hogy 15 centivel MINIMUM nem lehetett volna hosszabbra hagyni.
35/124 A kérdező kommentje:
#34: Akkor nem sokkal térd fölé érne, ugyanúgy nézne ki, mint azok, amiket szinte mindenki hord, és ami nekem baromira nem jönne be.
2015. jún. 5. 19:12
36/124 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de meleg vagy?
Szóval ez az apró ,,sort'' + hogy borotválod a lábad.
38/124 A kérdező kommentje:
#36: Nem borotválom, meg is őrülnék a viszketéstől. Véglegesen ki lett epiláltatva. És nem vagyok meleg.
2015. jún. 5. 22:27
39/124 anonim válasza:
Oké még 1-et kérdezek.
Van olyan nő akinek az epilált férfi láb bejön? Ezt most komolyan kérdem semmi bántás.
40/124 A kérdező kommentje:
Most nincs ;). De amúgy nőkkel való ismerkedésben nem zavar, némi ismeretség után néha szóba jön, de inkább furcsának találják, mint gáznak. Akit zavar, azt azért zavarja, mert nekem simább a lábam.
2015. jún. 5. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!