Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok, esetleg fiúk:...

Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?

Figyelt kérdés

[link]

PS: engem ér anyázni, de egymást, ha lehet, inkább privátban

2015. jún. 5. 00:17
 71/124 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon lányos ez a short. Ne vegyél fel ilyet.
2015. jún. 8. 22:11
 72/124 anonim ***** válasza:

70-es attol meg hogy a nok "kikerik" maguknak, meg nem lesznek a felsorolt tulajdonsagok mellett noiesek. Es hagyjuk mar ezt a nokre mutogatast, hogy de hat ha ok megtehetik, akkor mi miert nem.

Fogadjatok el, hogy a noi oltozkodesbe bizony befer jopar ferfias illat is, mi viszont nem engedhetjuk meg, hogy noi jellegu dolgokat viseljunk. Es oszinten, ki is tenne ilyet, a kerdezohoz hasonlo tesztoszteronhianyos omegahimeken kivul?

2015. jún. 8. 23:35
 73/124 anonim ***** válasza:
*ruha is, lol, parfumos threadet olvasok epp es kisse bekavart
2015. jún. 8. 23:36
 74/124 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem nyugodtan kimehetsz ebben az utcáraKülönösebben nem zavarna, és semmilyen következtetést nem vonnék le. Itt Bp-n szerintem az emberek ingerküszöbét sem érné el, persze mindig vannak parasztok akik beleugatnak más dolgába az utcán.
2015. jún. 10. 05:29
 75/124 anonim ***** válasza:
64, nem nem váltanak róla pár mondatot. A járókelők többsége egyedül van, ha ketten vannak akkor egymásra figyelnek, és max azok nézegetik a többi embert akik unatkonak vagy éppen nagyon ráérnek. De általában mindenkinek megvan a maga baja.
2015. jún. 10. 05:36
 76/124 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, csak a színek nem. Tény, hogy tele van minden üzlet koptatott farmerekkel, de ez nekem túl kék egy farmerhez és a koptatása is olyan batikolt hatást kelt, ami nem tetszik. A neon sportcipők pedig semmivel nem tetszenek senkin.

A hossza oké, megvan hozzá az alakod, bármilyen vászonshortra is ugyanezt mondanám, szerintem nem kell feltétlenül farmernek lennie. Mondjuk azt nehezebb levágni és ha tényleg nincsenek ilyenek az üzletekben, akkor marad a farmer, vagy keresel egy nagyobb nőit, ha nem zavar az ellentétes gombolás.

A szőrtelen láb nekem teljesen mindegy, tele van szőrtelen pasikkal a város, így is jó, meg úgy is.

Lány vagyok. :)

2015. jún. 10. 11:21
 77/124 anonim ***** válasza:

70-es akkor mitől lesz férfias egy férfi és a képen szereplő ,,férfi''-ben megvannak-e ezek?

Férfias küllem: Izmos, magabiztosságot érzékeltet, és ha kinéznéd belőle hogy megvédi magát.

Itt se izomról, se férfias megjelenésről nem beszélhetünk akár a ruhákat nézzük akár az öltözködést nézzük.

Szerintem ha egy férfit kellene megemlíteni akkor nem Lakatos Márkot mondaná az emberek többsége mint inkább Jason Statham, vagy Chris Hemsworth lenne akit mondanának.

75

Az oké hogy egyedül vagy vagy 2-en, de ha valaki előtted megy egy női nadrágban borotvált lábbal rikító cipőben akkor azért te is ránéznél és elszörnyülködnél. Legalábbis az én férfi kategóriámba ez nem tartozik bele, de még a melegekébe sem. Ez inkább b*zis, mert a melegek sem hordanak ilyet.

2015. jún. 10. 11:46
 78/124 A kérdező kommentje:
#76: Csak annyiban térnek el, hogy ellentétes a gombolás? Amikor először kerestem igazán rövid shortot, felpróbáltam 1-2 nőit is, de ez nem tűnt fel, ellenben az igen, hogy nem nagyon hagynak benne helyet bizonyos ffi testrészeknek :)
2015. jún. 10. 22:43
 79/124 anonim ***** válasza:
100%
Uh, erre nem gondoltam. Keress olyat, ami nem csípő, hanem deréknadrág. Ne arra gondolj, ami egészen magasra megy, hanem mondjuk köldök alattig. Azt, ha lejjebb húzod, máris lesz hely, hátha nem áll bénán. Mondjuk pont most próbáltam fel H&M-ben olyat, ami szándékosan lejjebb zárul, nem puncinál, nem trottyos, csak olyan lazább. Ha zavar a gombolás, akkor veszel hozzá egy övet és nem látszik. :)
2015. jún. 10. 22:55
 80/124 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy pár nagyon vékony és alacsony férfi ismerősöm női farmert vesz és nem panaszkodtak, hogy nincs hely. Lehet, érdemes többet felpróbálni. Mindenesetre nagyon drukkolok.
2015. jún. 10. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!