Főleg lányok, esetleg fiúk: nagyon vad ez az outfit fiúknak?
70-es attol meg hogy a nok "kikerik" maguknak, meg nem lesznek a felsorolt tulajdonsagok mellett noiesek. Es hagyjuk mar ezt a nokre mutogatast, hogy de hat ha ok megtehetik, akkor mi miert nem.
Fogadjatok el, hogy a noi oltozkodesbe bizony befer jopar ferfias illat is, mi viszont nem engedhetjuk meg, hogy noi jellegu dolgokat viseljunk. Es oszinten, ki is tenne ilyet, a kerdezohoz hasonlo tesztoszteronhianyos omegahimeken kivul?
Nekem tetszik, csak a színek nem. Tény, hogy tele van minden üzlet koptatott farmerekkel, de ez nekem túl kék egy farmerhez és a koptatása is olyan batikolt hatást kelt, ami nem tetszik. A neon sportcipők pedig semmivel nem tetszenek senkin.
A hossza oké, megvan hozzá az alakod, bármilyen vászonshortra is ugyanezt mondanám, szerintem nem kell feltétlenül farmernek lennie. Mondjuk azt nehezebb levágni és ha tényleg nincsenek ilyenek az üzletekben, akkor marad a farmer, vagy keresel egy nagyobb nőit, ha nem zavar az ellentétes gombolás.
A szőrtelen láb nekem teljesen mindegy, tele van szőrtelen pasikkal a város, így is jó, meg úgy is.
Lány vagyok. :)
70-es akkor mitől lesz férfias egy férfi és a képen szereplő ,,férfi''-ben megvannak-e ezek?
Férfias küllem: Izmos, magabiztosságot érzékeltet, és ha kinéznéd belőle hogy megvédi magát.
Itt se izomról, se férfias megjelenésről nem beszélhetünk akár a ruhákat nézzük akár az öltözködést nézzük.
Szerintem ha egy férfit kellene megemlíteni akkor nem Lakatos Márkot mondaná az emberek többsége mint inkább Jason Statham, vagy Chris Hemsworth lenne akit mondanának.
75
Az oké hogy egyedül vagy vagy 2-en, de ha valaki előtted megy egy női nadrágban borotvált lábbal rikító cipőben akkor azért te is ránéznél és elszörnyülködnél. Legalábbis az én férfi kategóriámba ez nem tartozik bele, de még a melegekébe sem. Ez inkább b*zis, mert a melegek sem hordanak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!