Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?
Figyelt kérdés
Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?
17/L
2015. ápr. 14. 19:45
71/95 A kérdező kommentje:
Amúgy sem szeretem mutogatni magam, mivel már foglalt vagyok :D Azóta nem mutogatom semmimet. :)
2015. ápr. 15. 19:47
72/95 anonim válasza:
Azelőtt meg mindent kitettél a kirakatba hogy bevonzd a barátod:D
73/95 A kérdező kommentje:
Akkor sem. Igazából suliban akkor kezdődött minden, amikor dolgozatkor elültette a tanár a helyéről, és mellém ült. Szép lassan közeledtem hozzá, nem tudta mire vélni aztán szünetben már.. :) tudod... :D
2015. ápr. 15. 19:58
74/95 anonim válasza:
Olyan .... a tavaszi szünetben, vagy ami után melléd ültették és 2 óra között valahol?:D
75/95 A kérdező kommentje:
2 óra között :)
2015. ápr. 15. 20:07
76/95 anonim válasza:
Komolyan a suli szünetében csináltátok?:D
Te nem vagy semmi:D
77/95 A kérdező kommentje:
Nem azt, amire gondolsz xd.:D
2015. ápr. 15. 20:13
78/95 anonim válasza:
Félreérthető jeleket küldesz ez azért van:D
Erre utalsz én meg ráharapok a dologra:D
79/95 anonim válasza:
Szóval ne küldj félreérthető jeleket mert ez lesz belőle:D
80/95 A kérdező kommentje:
Egyébként kíváncsi lennék, hogy itt magyarországon hol van még melyik iskolában ilyen tesiegyenruha. Csak kíváncsiságból kérdezem. Olyanra gondolok, hogy full (póló, nadrág)
2015. ápr. 15. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!