Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik nálunk ilyen...

Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?

Figyelt kérdés

Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?

17/L

2015. ápr. 14. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 A kérdező kommentje:
Sokan (lányok) úgy oldották meg, hogy betűrik a pólót, de nekem úgy nem tetszik. A tanárt meg nagyon nem érdekli. :/
2015. ápr. 14. 19:46
 2/95 anonim válasza:
Kérjél egy kisebb méretű pólót.
2015. ápr. 14. 19:49
 3/95 anonim ***** válasza:
85%

Ha az iskola előírja a kötelező egyenpólót, egyennadrágot, akkor fel kell venni és kész.

Nekünk csak egyenpólónk volt, ráadásul férfiszámozású és fazonú volt az összes, el is volt számozva, szerintem 1-2 fiút leszámítva mindenkin lógott, de senkit nem érdekelt.

Kérj egy számmal kisebb pólót, ha annyira nagy, de nem értem, mit kell ezen problémázni. Nem látszik, hogy van rajtad nadrág... De van, akkor meg?

"betűrik a pólót, de nekem úgy nem tetszik" Ez csak tesióra, könyörgöm...

2015. ápr. 14. 19:59
 4/95 A kérdező kommentje:
Hát ilyet adtak, mindenkinek 1 méretű, és fiú fazonú. Mindenkinek 2500forintot kellett bevinni ezekre. Tesióra, tesióra, de most tűrjem be én is, úgy kényelmesebb, de hülyén néz ki. :/
2015. ápr. 14. 20:03
 5/95 anonim ***** válasza:
95%

Hát úgy hordd, ahogy kényelmesebb, kit érdekel, hogy tesiórán hogy néz ki az ember???

Utána úgyis visszaöltözöl normális ruhába.

2015. ápr. 14. 20:06
 6/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűröd be és kész. Rajtad áll a dolog.
2015. ápr. 14. 20:11
 7/95 A kérdező kommentje:
Végül is igaz. Senki sem néz ki jól ebben a szerelésben egyébként, mert a legtöbb lány méretének kétszeresét kapta, akkor én is úgy teszek majd, mint ők. Betűröm, kényelmesebb is, meg a legtöbben ezt teszik.
2015. ápr. 14. 20:14
 8/95 anonim ***** válasza:

Nálunk csak egyen póló van, de nem nagy cucc.

Úgy hordod ahogy akarod, én pl letéptem az ujjait mert utáltam, de attól még egyen póló:D

2015. ápr. 14. 20:15
 9/95 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy tesi órán nem az a fő hogy szexi legyél:)
2015. ápr. 14. 20:17
 10/95 anonim ***** válasza:

Nekem egyébként pont hogy azok a lányok tetszenek, akik nem ilyen feszes "szexi" pólókban járnak, hanem az egyszerű lányok. :) Én így vagyok vele.

16/F

2015. ápr. 14. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!