Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik nálunk ilyen...

Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?

Figyelt kérdés

Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?

17/L

2015. ápr. 14. 19:45
 51/95 A kérdező kommentje:

Én soha nem mutogattam magam. Mindig ilyen vagy vastagabb cicanadrág, vagy melegítő volt rajtam.

Most meg ilyen nagy L-es póló Les nadrággal. :/

2015. ápr. 15. 17:56
 52/95 anonim ***** válasza:

Én is L-es pólót hordok, de fiú vagyok és még rajtam se kicsi, pedig nem vagyok gizda (se kövér).

Egy törékeny lányok ez a póló óriásinak hat.

2015. ápr. 15. 18:02
 53/95 A kérdező kommentje:

#52 Egy fiún annyira nem gáz, de én egy vékonyka lány vagyok, elég hülyén néz ki (lásd fenti kép, amit linkeltem).

Meg egy lányon nem éppen jól néz ki L-es póló L-es nadrággal. Meg ugye én betűröm a pólót a nadrágba, mert ha nem tenném, akkor a combom alsó részéig leérne.

2015. ápr. 15. 18:04
 54/95 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen rólad van szó, de ha sok lány mutogatta magát, akkor nem kell csodálkozni, hogy bevezették ezt a sátrat.

Ha annyira zavar, hogy nagy, akkor vágj le az ujjából és az aljából, szegd vissza, máris nem ér le a könyöködig meg a térdedig. Az oldalából is be lehet venni, ha nagyon csavarodik.

Ha kézzel varrod, akkor is kész vagy max. két óra alatt, ha géppel, akkor 15 perc.

2015. ápr. 15. 18:05
 55/95 anonim ***** válasza:

És még mindig nem az kéne a legnagyobb problémának lenni, hogy hogy néz ki, mert még mindig HALÁLMINDEGY, hogy tesiórán hogy néz ki az ember. ("Meg egy lányon nem éppen jól néz ki L-es póló L-es nadrággal.")

A probléma itt az, hogy a nagy ruha kényelmetlen, mert csavarodik és jobban melegít.

2015. ápr. 15. 18:08
 56/95 A kérdező kommentje:
Nem ér ennyit. :D Inkább hagyom így. Maradok a betűrögetésnél. Nem gáz, mivel szinte az összes lány betűri a pólót, szóval még én lennék feltűnő. :D
2015. ápr. 15. 18:10
 57/95 anonim ***** válasza:
Akkor mosd ki 90 °C-on, hátha összemegy :'D
2015. ápr. 15. 18:11
 58/95 anonim ***** válasza:

Tudom, de akkor is :D

Fura egy L-es pólót látni lányok:D

2015. ápr. 15. 18:13
 59/95 A kérdező kommentje:
Végülis betűrve nem katasztrófa. Meg ha nem húzzk fel nyakig a nadrágót, hanem kb mindenkinek ugyanaddig, úgy még egész jó is, és kényelmes is. Eleinte mikor még csak először kaptuk meg, mindenkinek idegesítő volt, hogy mindenbe felakadt. A Tanár is mondta, ha nem akarunk felakadni, tűrjük be.
2015. ápr. 15. 18:17
 60/95 anonim ***** válasza:
Legalább megszoktátok:)
2015. ápr. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!