Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik nálunk ilyen...

Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?

Figyelt kérdés

Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?

17/L

2015. ápr. 14. 19:45
 61/95 anonim ***** válasza:
Amúgy nem olyan vészes csak nagyon fura:D
2015. ápr. 15. 18:35
 62/95 A kérdező kommentje:
Egyébként van egy barátnőm, akinek olyan piszok jól áll így a nagy póló, hogy az nem igaz. Nem szoktam ilyet mondani, de ja. Jól áll neki. De csak neki. Én nem tudom hogy td jól állni. Rajta is lóg, meg minden, neki is be van tűrve, de egyszerűen jól áll neki. :D rajtam meg mint valami szatyor XD Vagy inkább ilyen "nagy zöld táska xd"
2015. ápr. 15. 18:42
 63/95 anonim ***** válasza:

Hát őőő hogy is mondjam:D

Nagy a ,,tüdeje'' lehet azért nem?:D

2015. ápr. 15. 18:55
 64/95 A kérdező kommentje:
Ki tudja, lehet.. :D
2015. ápr. 15. 18:56
 65/95 anonim ***** válasza:

Lehet azért tetszik jobban a szemednek, mert nagy a :)

Emiatt pedig betűrve, vagy engedve jobban domborodik rajta a póló:D

2015. ápr. 15. 18:57
 66/95 anonim ***** válasza:
Magadon nem tetszik a ruha?
2015. ápr. 15. 19:03
 67/95 A kérdező kommentje:
Hát kiengedve nem, de ha betűröm a pólót, akkor tetszik. (már amennyire egy ilyen nagy szatyor tetszhet :D ) még úgy néz ki a legjobban. A Nadrággal amit adtak, nincs bajom. Elég fiús, de hát az legyen a legnagyobb baj. Általában a gond az szokott lenni, hogy az ugrálástól szép lassan jön ki a póló. De megkötöm a madzagot akkor jó.
2015. ápr. 15. 19:15
 68/95 anonim ***** válasza:
Amúgy ahogy kiveszem az írásodból már megbarátkoztál az öltözékkel:)
2015. ápr. 15. 19:22
 69/95 A kérdező kommentje:

Hát hétfőtől van ez a gúnya, hétfőn még idegesített, tegnap is, ma már egész jól elvoltam. Mivel látom, hogy a többieken is hülyén áll, nem értem magam feltűnőnek.xd

Bár eddig sem voltam. ^^

2015. ápr. 15. 19:39
 70/95 anonim ***** válasza:

Akkor meg semmi para:D

Megszokod és kész. Annyi a változás hogy nem látszódik majd a körvonalad:)

De a sminket nem értem miért szedeti le.

2015. ápr. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!