Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik nálunk ilyen...

Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?

Figyelt kérdés

Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?

17/L

2015. ápr. 14. 19:45
 41/95 anonim ***** válasza:
Én megyek aludni. Jó éjt és a képet ne felejtsd el:D
2015. ápr. 15. 00:25
 42/95 A kérdező kommentje:

Suliban nem tudtam képet csinálni, itthonit csináltam a pólóról. A képen látszik, hogy akkora, hogy bele tudnék költözni. Ujja leér a könyökömig, és ha nincs betűrve, akkor leér majdnem a térdkalácsomig az alja. A Méret L. (mindenkinek L-t adtak) én amúgy is kis teremtmény vagyok, úgyhogy nagyon látszik.

Ja, a képeken a nyaka kicsit alapozós, de ma is kimosom, mert egyrészt nem szeretem, ha retkes rajtam a ruha, másrészt leugatna a tanár.

[link]

2015. ápr. 15. 15:23
 43/95 A kérdező kommentje:
Ja igen, a suli logóját kicenzúráztam, nehogy meglássák, és pattogjanak nekem. :D
2015. ápr. 15. 15:32
 44/95 anonim ***** válasza:
Tényleg elég sátor, de egy tesiegyenruhának nem kell szépnek meg feszesnek lennie. 45 percekre el lehet viselni.
2015. ápr. 15. 15:35
 45/95 A kérdező kommentje:

Csak nem értem, hogy miért nem lehet kérni az én méretemben? (M) Mindenkinek egységesen L-est adtak.

Meg nem csak póló, hanem nadrágot is adtak, szintén elég nagy, kék. Ez a póló meg akkora, hogy az osztály 90%-a betűri. A Tanár megszólt azért, mert így oldalra "megkötöttem ilyen konytyot", ahogy egy előző válaszoló írta. Azt mondta, ha annyira zavar, tűrjem be a nadrágba. Be is tűröm, mert ha nem, akkor olyan mintha nem lenne nadrág rajtam. Egyébként fiúk/lányok is ugyanazt a méretet, fazont kapták.

2015. ápr. 15. 15:53
 46/95 anonim ***** válasza:
46%
A tesióra nem divatbemutató, hanem tesi óra. Ott tök mindegy, hogy nézel ki, ráadásul máson is pont úgy áll.
2015. ápr. 15. 16:37
 47/95 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy divatbemutatózni akarok, legyen egyeruha, de akkor legalább méretre adják, hogy ne kelljen mindenkinek betűrögetni meg így lóg, úgy lóg.
2015. ápr. 15. 16:41
 48/95 anonim ***** válasza:
Tényleg ritka szexi és nőies ruhadarabok:D
2015. ápr. 15. 17:23
 49/95 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem is hülyeség ilyet ráerőltetni az emberekre, de ha most ezzel ők boldogabbak akkor hajrá...

Főleg hogy tényleg 3x beleférnél a pólóba.

2015. ápr. 15. 17:42
 50/95 anonim ***** válasza:

Jó, az tényleg baj, hogy nincs különböző méretekben, mert ha háromszor belefér az ember, akkor rácsavarodik a póló, beleakad mindenbe, jobban melegít, stb.

De egyébként nem tartom hülyeségnek az egyentesicuccot, mert ha koedukált a tesióra, akkor azért mégse egy tized milliméter vastag cicanadrágba tornázzanak a lányok. Léteznek rendes sport- meg sztreccsgatyák, amik azért vastagabbak és hiába testresimulóak azok is, akkor sem mutatnak annyit, mint egy cicagatya, ami egész konkrétan MINDENT látni enged.

A tizenéves fiúk amúgy is mindig kanosak...

Szóval ha azért vezették be ezt, mert túl sokat mutattatok magatokból, akkor még meg is értem.

De attól még lehetne különböző méretekben.

2015. ápr. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!