Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?
Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?
17/L
Suliban nem tudtam képet csinálni, itthonit csináltam a pólóról. A képen látszik, hogy akkora, hogy bele tudnék költözni. Ujja leér a könyökömig, és ha nincs betűrve, akkor leér majdnem a térdkalácsomig az alja. A Méret L. (mindenkinek L-t adtak) én amúgy is kis teremtmény vagyok, úgyhogy nagyon látszik.
Ja, a képeken a nyaka kicsit alapozós, de ma is kimosom, mert egyrészt nem szeretem, ha retkes rajtam a ruha, másrészt leugatna a tanár.
Csak nem értem, hogy miért nem lehet kérni az én méretemben? (M) Mindenkinek egységesen L-est adtak.
Meg nem csak póló, hanem nadrágot is adtak, szintén elég nagy, kék. Ez a póló meg akkora, hogy az osztály 90%-a betűri. A Tanár megszólt azért, mert így oldalra "megkötöttem ilyen konytyot", ahogy egy előző válaszoló írta. Azt mondta, ha annyira zavar, tűrjem be a nadrágba. Be is tűröm, mert ha nem, akkor olyan mintha nem lenne nadrág rajtam. Egyébként fiúk/lányok is ugyanazt a méretet, fazont kapták.
Mondjuk szerintem is hülyeség ilyet ráerőltetni az emberekre, de ha most ezzel ők boldogabbak akkor hajrá...
Főleg hogy tényleg 3x beleférnél a pólóba.
Jó, az tényleg baj, hogy nincs különböző méretekben, mert ha háromszor belefér az ember, akkor rácsavarodik a póló, beleakad mindenbe, jobban melegít, stb.
De egyébként nem tartom hülyeségnek az egyentesicuccot, mert ha koedukált a tesióra, akkor azért mégse egy tized milliméter vastag cicanadrágba tornázzanak a lányok. Léteznek rendes sport- meg sztreccsgatyák, amik azért vastagabbak és hiába testresimulóak azok is, akkor sem mutatnak annyit, mint egy cicagatya, ami egész konkrétan MINDENT látni enged.
A tizenéves fiúk amúgy is mindig kanosak...
Szóval ha azért vezették be ezt, mert túl sokat mutattatok magatokból, akkor még meg is értem.
De attól még lehetne különböző méretekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!