Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik nálunk ilyen...

Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?

Figyelt kérdés

Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?

17/L

2015. ápr. 14. 19:45
 11/95 A kérdező kommentje:
Hát 8-as jó nektek. Nálunk nadrág is kell, ráadásul rövidnadrág, amiket annyira nem is szeretek. Meg ilyen fehér sulipóló. 45percet kibírok. Majd betűröm a pólót, úgy kényelmesebb is, meg jobban is néz ki, mint hogy kint van, és még csak nem is látszik, hogy van rajtam nadrág, olyan hosszú a póló, amit adtak. :)
2015. ápr. 14. 20:22
 12/95 Gyémántlány ***** válasza:
Fogd össze a pólódat oldalra a derekadhoz, mintha a hajad lenne. Kösd össze hajgumival, így olyan lesz, mintha a pólódnak "kontya" lenne. Remélem érthető valamennyire :(
2015. ápr. 14. 20:28
 13/95 anonim ***** válasza:
Ahogy szeretnéd:)
2015. ápr. 14. 20:29
 14/95 anonim ***** válasza:
Amúgy a rövid nadrággal nincs bajuk a lányoknak általában:D
2015. ápr. 14. 20:31
 15/95 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a rövidnadrágokat, de amit adtak, az ilyen "lengős" a póló is elég nagy amit adtak. Ezért inkább betűröm a pólót, valamennyire jobban néz ki, és kényelmes is, mert nem lóg mindenfele. Amíg nem vezették be az egyenruhát, addig egy szűkebb pólót hordtam cicanadrággal. De most...
2015. ápr. 14. 20:36
 16/95 anonim ***** válasza:

Ezt sajnálattal hallom:S

Pedig a cicanaci jól tud kinézni:D

2015. ápr. 14. 20:47
 17/95 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj emiatt.

Még 1-2 évig van tesi azt pedig kibírod. Nem hiszem hogy annyira hátrány lenne hogy nem mindenki a popsid meg a cicid bámulja futás közben (fiúkra gondolok)

2015. ápr. 14. 20:52
 18/95 A kérdező kommentje:

Egyébként ilyesmi nadrágot kell vennünk tesire: [link]

És ehhez az iskolai fehér pólót, ami nagyon hosszú, ezért a legtöbben inkább betűrik. (én is)

Persze, már csak két év, de ugye ez az 1 póló van. Most öt napig ugyan ezt felvenni tesire. Mióta bevezették, mindennap délután kimosom, kivasalom, mert a nagyságos tanárúrnak nem tetszik, ha gyűrött.

2015. ápr. 14. 22:14
 19/95 anonim ***** válasza:

Ilyen házias vagy?

Tényleg nem valami csajos a nadrág. Én gyűröttben járok:D

2015. ápr. 14. 22:17
 20/95 A kérdező kommentje:

Nem szívesen csinálom, nyugi. :/

Egyébként MINDENKINEK! Fiúknak, lányoknak is ilyen nadrág kell. Arra hivatkoztak, hogy azért vezették ezt be, mert elvileg túlságosan kimutatjuk a "dolgokat". Én pont nem az a fajta voltam, de na...

2015. ápr. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!