Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az
egyenruhát?
Figyelt kérdés
Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?
Nekünk tornadressz volt. Zöld. Úgy nézett ki, mint egy fürdőruha, csak volt egy kis ujja.
Mi pont nem akartuk magunkat mutogatni, de ha a tanár meglátta a bugyivonaladat, kiküldött, hogy vedd le.
2015. ápr. 18. 14:10
92/95 A kérdező kommentje:
Úr isten XDD Akkor én még jó helyzetben vagyok?
2015. ápr. 18. 14:21
93/95 anonim válasza:
Rám is nagy a tesipólóm de nem tudok mit tenni nem teszem be a nadragba,nem érdekel hogy nezek ki arra a 45percre
2015. jún. 7. 20:02
94/95 anonim válasza:
Már nem vagyok sulis, de emlékszem nekünk általánosba kötelező volt a fekete tornadressz még 8. osztályban is kivétel nélkül mindenkinek. Annyi enyhítést kaptunk hogy vehettünk rá fekete nadrágot, mindegy hogy rövid, vagy hosszú vagy testhezálló, de más nem lehetett. Egyébként sokszor elég ciki volt szinte egy szál bugyiban tornázni mert a dresszek bugyis fazonúak voltak, de egyes gyakorlatoknál, illetve melegbe viszont kényelmes volt az. Gimibe is kellett nekünk de csak 9. osztályba akkor mindegy volt a színe, csak legyen és tornadressz kellett szigorúan, elég ciki volt, főleg hogy a fiúk mindig néztek amikor a tanár elküldött például naplóért. Utána fehér suli egyen póló kellett, illetve rövidnadrág fekete suli nevével volt a szára ellátva de az jó fajta nadrág volt. Fiúknak és a lányoknak külön fazon volt, a póló az egyszerű férfi póló volt mindenkinek, de lehetett sok méret közül választani.
2017. dec. 26. 17:49
95/95 anonim válasza:
Szerintem örülj hogy póló és rövidnadrág van. Nálunk anno ez volt hogy sokan nem öltöztek normális ruhába meg elkülöncködték így bevezették a kötelező tornadresszt és még felsőbe is abba kellett lennünk az ilyenek miatt.
Nem ez volt a kedvenc ruhánk de mivel szigorúan vették így beletörődtünk hogy ez van. Így is mondták hogy örüljünk hogy felsőbe már vehetünk rá rövidnadrágot mert ezt engedték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!