Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért veszik nálunk ilyen...

Miért veszik nálunk ilyen szigorúan tesiórán az egyenruhát?

Figyelt kérdés

Nemrég vezették be, mivel sokan nem öltöztek át, hogy adtak egy fehér iskolapólót, és egy kék rövidnadrágot, amit kötelező hordani. A Lányoknak is sima rövidnadrág van, ami a fiúknak is. Na most a póló akkora, hogy nem is látszik, hogy van rajtam nadrág. Szerintetek mit csináljak?

17/L

2015. ápr. 14. 19:45
 21/95 anonim ***** válasza:

Nálunk pl trikóban nem lehet járkálni mert az igazgató féltékenykedik az izmomra:D

Ha trikóban vagy akkor valami megrovást kapsz. Nem csak nálatok ilyen a helyzet:D

2015. ápr. 14. 22:25
 22/95 A kérdező kommentje:
A Legjobb, hogy mit kapok, ha nem azt veszem fel, amit előírtak. Egyszer nagyon összeretkeltem, délután kimostam az iskolapólót, és reggelre nem száradt meg. Egy sima fehéret vettem fel, és igazolatlannal kiküldött a tanár. Pedig teljesen ugyanolyan volt, csak annyi, hogy nincs rajta az iskola lógoja. Persze ha valakinek nem kék rövidnadrágja van azt is kiküldik. Na meg a fehér zokni. De az már csak a teteje.
2015. ápr. 14. 22:46
 23/95 anonim ***** válasza:

Ez azért gáz....

Nem semmi a tanár, sajnállak hogy kifogtad.

2015. ápr. 14. 23:07
 24/95 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem a tanár. Az iskola találta ki. Ezt az egyenruhás dolgot is. :/
2015. ápr. 14. 23:21
 25/95 anonim ***** válasza:

Hát nem tudok erre mit mondani:(

Sajnos akkor hordani kell. Nézd a jobbik oldalát, sokkal szebbnek fogod magad érezni ha átvedlesz:D

2015. ápr. 14. 23:26
 26/95 A kérdező kommentje:

Na igen. Viszont a nadrág az kényelmes, de a póló, hogy fiú méreted adtak... Ejj. Az enyhít egy kicsit a helyzeten, hogyha betűröm a nadrágba, úgy még kényelmes is, és mivel a többiek is betűrik (csak az nem akire pont jó, és nem lóg) 26 emberből 23 betűri annyira idegesíti. Van 3 fiú, aki nem tűri be, mert nagydarabok, és pont jó rájuk a póló.

Persze kényelmes, viszont az, hogy az ujja majdnem a könyökömig ér, és akkora, hogy belátni a hónaljamba, ez áá.

2015. ápr. 14. 23:31
 27/95 anonim ***** válasza:

Hát az mi méret hogy a hónaljad látszik és a könyöködig ér?:D

Ilyet én még lányon nem láttam, de még fiún se:D Érdekes látvány lehet az osztályod ilyenkor, főleg a lányok:D

2015. ápr. 14. 23:33
 28/95 A kérdező kommentje:
Szép látvány nagyon. Főleg ahogy ugrálunk, és a póló jön ki a nadrágból, ilyen "buggyos" lesz. Majd próbálok lőni egy képet. Sírni fogtok, garantálom!
2015. ápr. 14. 23:37
 29/95 anonim ***** válasza:

Talán ilyen alvós ruhának tudnám elképzelni, de hordani háát. Elég érdekes.

Miért nem adtak nektek női méreteket?

2015. ápr. 14. 23:37
 30/95 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem velem beszélsz már egy ideje, szóval nem hiszem hogy kell a többes:D
2015. ápr. 14. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!