Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok miért nem jártok más...

Lányok miért nem jártok más alkalmakkor is ilyen elegánsan?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy most zajlanak az érettségi vizsgák.

Reggelente nagyon sokan közületek szépen felöltözve indultok az iskolába.Vékony harisnya, csinos sötét kosztüm vagy ruha magassarkú cipő, megszépítitek a legrondább iparnegyedet is a jelenlétetekkel. Szóval ez az öltözködéskultúra egész évben tarthatna nem csak egy hétig.Ez a jövő higgyétek el a szakadt összevagdosott farmer és társai az inkább nevetség tárgya lesz néhány év múlva mint említésre méltó divat jelenség.

#divat #érettségi #harisnya elegancia
2014. máj. 9. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bakancsodlánynak( jó lenne valami szebb név) hogy igazat adott nekem és bitonyította 62-es válaszírónak véleményem és álláspontom helyességét miszerint ruhájuk alapján itéljük meg leginkább az embereket.

Azt mondod , "kapásból a másik mellé ülnék". Ezek szerint a jól öltözött nőt egy nagyképű másokat lenéző embernek minősíted vagyis a külseje alapján ítéled meg te is caak úgy mint én és a döntő többség első ránézésre azt akivel valamilyen kapcsolatba kerülhetsz ami jelen esetben azt jelenti mellette kellene ülnöd. És most nem fogom lám-lám én megmondtam szólamokkal reklámozni a saját nagyszerüségemet, szó nincs erröl. Azt viszont elkívánom mondani hogy a viselkedésed helyes, helyénvaló hogy ha ebben az elképzelt szituációban a feketerúzsos-farmeres lány mellé ülnél hiszen azt teszed amit az ösztönöd és a rövid idő ellenére a gondolkodásod diktál. Ebböl következöen megállapíthatjuk hogy olyan magatartás forma ellen tiltakoztok amilyet ti magatok is képviseltek nap mint nap, csak olyqan természetessé válik ez a szelekciós törekvés hogy észre sem veszitek.

A 62-es válaszíró lánynak. Én mikor azt mondom biztonságot ad egy jól öltözött nő látvány akkor a nagy átlagra gondolok. Persze ezzel szembe mehet az előbbi állításom hogy a farmeros lány mellé ülne a bakancsos lány. Ezt azért helyeseltem mert egyik sem tartozik öltözködésüket tekintve a nagy átlaghoz hanem mindketten egy szűk réteg kultúrához tartoznak. És mivel ugyan az a viseletük valószínű sok egyéb téren is hasonlóak ebből következően pedig megértésre közös témára találhatnak egymásban Ezért helyeseltem azt is. Egy kisebbség mindig jobban érzi magát a saját kisebbségi közegében mint a a többségben.

A majmos és a múltkor írt "olcsó nős" példával amit írtál,

teljes mértékben egyet értek. Vannak nők emberek akik semmilyen külső hatásra nem tudnak vagy akarnak reagálni amely hatás pozitív irányba terelné őket. Ennek számos oka lehet. Szerencsére, matematikai értelemben természetesen, ők is csak egy jelentéktelen részei a társadalomnak.

Ők azok gondolom rájuk gondoltál akik a bármilyen fényesen ragyogó ruhát adnak,olcsóak közönségesek mert tanulatlanok,normális viselkedésre, másokhoz való alkalmazkodásra képtelen antiszociális jellemk.De elítélni csak azokat szabad akik saját hibájukból jutottak idáig. P

2014. jún. 6. 11:56
 72/73 A kérdező kommentje:

Folytatom: tehát akik saját hibájukból jutottak idáig,mert alkoholisták voltak,elszórták a vagyonukat,a drog vert bilincset a tudatukra, felelőtlen, a jövőjüket semmibe néző életet éltek akiknek a pillanat élvezete mindent felül írt őket szabad bírálni. Azokat azonban nem akik önhibájukon kívül kerültek antiszociatív állapotba. Gondolok itt a mentális betegekre, a bűncselekmények áldozataira,akik visszafordíthatatlan pszichés károsodást szenvedtek vagy ez az állapotuk valamilyen gyermekkori traumaként kíséri őket egész életükben. Ők nem kritikára hanem segítségre szorulnak tehát róluk nem alkotok véleményt. Csak azért mondtam ezt el mert a nagy átlagra gondoltam mikor azt írtam biztonságot megbízhatóságot kölcsönöz a rendezett külső amiben nincsenek benne ezek a társadalmi csoportok mert őket ahogy mondtam csak részben bírálhatjuk.Magyarázatként ennyit szerettem volna mondani.

És most egy kicsit rólad! Két dologra kíváncsi vagyok. Az egyik, melyik nő mellé ültél volna a fogorvosnál ha valóságos a szituáció? Ezt nem írtad meg. A másik, milyen ruhát viselsz a mindennapokban? Az a kijelentésed hogy nem írok többet, az egy kislányos allűr.Azt javaslom felejtsd el! Várom a válaszodat!

2014. jún. 6. 12:34
 73/73 anonim ***** válasza:

A bakancsos lány (ha már rajtam maradt) elég kis közösségben él, szóval itt minden "szakadt" ember ismeri egymást, ha mégse, akkor is összetartás van...az tart össze minket, hogy az emberek nagy része hozzád hasonlóan megvet minket, és csak a külsőnket nézi, általában még az eszméinkről se tudnak semmit, így hát mi figyelünk egymásra, és szerintem nem tudnál itt mutatni nekem olyan "fajtársamat" - avagy hozzám hasonlóan számodra éretlenül öltözködő embert, akivel minimum egyszer ne kocsmáztam volna/koncerteztem volna/köztereztem volna...(na jó, a többi ember nem ennyire korlátolt azért,mint te, de szerintük se "nem felelünk meg az alapvető társadalmi normáknak"...csak annyi, hogy ők nem a saját normáikhoz hasonlítanak minket, hanem a társadalom által beléjük sulykolthoz).

Egyébként meg én simán leszólítok bármit, ha tetszik egy kiegészítője, függetlenül attól, hogy ismerem vagy sem (tudniillik testékszer mániámnak ilyen apróságok nem szabnak gátat), és ha másért nem a közös témáért is mellé ülnék, megkérdezném, hol csináltatta a piercingjét, milyen a fekete rúzsa stbstbstb...

Egyébként meg tisztában vagyok az emberek felszínességével, szoktam látni hogy méregetnek, de igazából nem csak engem, hanem mindenki mást, még azt is, aki teljesen mást képvisel...

A példád pedig irreális volt: szerinte ki az, aki rágóval megy fogászatra (ez az egyik) és ki az, aki kiskosztümben ? Egyikkel se találkoztam még rendelőkben...

2014. jún. 6. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!