Miert van azm, hogy az idosebb emberek kozul tobben oltoznek elegansan, mint a fiatalabbak kozul?
1. Nehéz hozzászokni az öltönyhöz, teljesen más mint az iskolában hordott ruházat, kényelmetlenebb
2. általában az idősebbek kerülnek vezető pozícióba ahol kötelező az öltöny - mondjuk ez nem teljesen igaz, inkább úgy mondanám, hogy a munka milyensége is befolyásolja az öltözéket
3. szerintem a divat is közrejátszik, hogy manapság a lezserebb öltözékek a jellemzőbbek
4. Barney -> SUIT UP! ( http://www.youtube.com/watch?v=CiweaZQ8g5U)
Bocsanat, kimaradt, hogy nem dolgozni, hanem a nyugdijasok.
En oltonyben jarok, a mostani munkahelyemen (nagyon helyesen) elvaras, az elozonel nem volt az, igy allandoan ertetlenkedtek, hogy ha nem targyalni megyek, akkor miert abban vagyok...
Regen ez volt az alap. Apam meg a piacra is oltonyben es nyakkendoben megy.
Ez van, atalakul a divat es az elvarasok.
Nekem pl. az oltonyos ferfiak nem is tetszenek, ilyen kornyezetben dolgozom, amikor jonnek sracok ablakot mosni, akkor leall az agymukodesem...
Mert ők ebben nőttek fel.
Amikor gyerekek voltak, akkor sem farmerben és pólóban játszottak, mivel nem is volt itthon kapható.
Az csak a hetvenes, nyolcvanas években terjedt el.
Addig a gyerekeket is vasalt vászonnadrágokban és ingekben járatták.
A felnőttek közül a kétkezi "melós" is "elegánsan" járt, nem csak a bankár. Persze, hogy ez megmaradt idős korukra is.
De milyen "értelmiségi" vagy te, hogy ezt nem tudod magadtól?
mert ma már nem divat
régen, az 50-60as években sokan jártak öltönyben az utcán
most sokaknak ez max munkaruha, ők örülnek ha leveszik
harmadrészt egy jó öltöny simán 70 - 100 ezer forint, fiatalok ezt nem engedhetik meg maguknak
negyedrészt az előző miatt az sem engedheti meg magának akinek gyereke van.
hű azt hittem lány vagy kérdező és nem egy modoros fiú
legyél rá büszke, de remélem nem konfekcióban szégyenkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!