Hogyan lehetne elegánsan és lazán is öltözni egyszerre?
Figyelt kérdés
Szeretnék stílust változtatni inkább elegáns. Hétköznapokra is kényelmes és laza viselet legyen . De nadrágot szeretek hordani és szoknyát nem . Nem olyan magassarkúkra gondolok az elegáns cipők alatt inkább legyen kényelmes.
15/l
2014. jan. 1. 21:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor sok lapos talpú csizma nagyon elegáns tud lenni, jobb időben pedig le lehet cserélni oxford cipőkre és balerinákra. Ha nem csak farmert akarsz hordani, akkor nyugodtan felvehetsz lovaglónadrágokat amik azért mégis elegánsabban néznek ki illetve leggingseket, de mindenképp fenék alá érő felsőkkel. Ilyen apróságokkal könnyen elegánsabban lehet öltözni, a lényeg, hogy azt viseld ami tetszik.
2/8 anonim válasza:
Én tényleg lovaglok.. lovaglónadrág? kajak?! xddd má' nemazért.. de konkrétan simán bemehetnék akkor lovascuccba suliba mert az menő..xdd
őő a kérdésre passzolom a választ.
Písz
4/8 anonim válasza:
Vegyel fel blezert, szerintem kenyelmes, kellemes viselet,de megis egy teljesen egyszeru szettet is csinosabba tesz. Ezenkivul ingeket is hordhatnal, vannak lazabb,hosszitott fazonuak,amiket egy leggings-szel is felvehetsz,igy laza de megis elegans. Cipoben a bokacsizma, lakk cipok,topankak,illetve vekony,csinos kis vaszoncipoket javaslom:)
5/8 Macbarbie07 válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2014. jan. 2. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!