Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok miért nem jártok más...

Lányok miért nem jártok más alkalmakkor is ilyen elegánsan?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy most zajlanak az érettségi vizsgák.

Reggelente nagyon sokan közületek szépen felöltözve indultok az iskolába.Vékony harisnya, csinos sötét kosztüm vagy ruha magassarkú cipő, megszépítitek a legrondább iparnegyedet is a jelenlétetekkel. Szóval ez az öltözködéskultúra egész évben tarthatna nem csak egy hétig.Ez a jövő higgyétek el a szakadt összevagdosott farmer és társai az inkább nevetség tárgya lesz néhány év múlva mint említésre méltó divat jelenség.

#divat #érettségi #harisnya elegancia
2014. máj. 9. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

Ötvenötöske biztos megsértődött! Pedig milyen vagány megszólalásai vannak. Lehet a "keménylány" külső hiper érzékeny belsőt takar! Talán a kissé naturális megfogalmazással írt egyik utóbbi válaszom a női én tudatát megsérthette.

Azért használtam azt a hangnemet mert ahogy írtam kifejezetten vagány a kommunikációs stílusa.

Ez pedig arra engedett következtetni hogy nem egy szenzibíl alkat. Szóval kedves ötvenketteske ha így van, sajnálom nem volt szándékomban női önérzetedben megsérteni sem téged, sem másokat! Remélem még jelentkezel!

Bakancsos lánynak: Persze megfelel amit írtál Természetes hogy semmilyen formában nem fog tőlem senkihez eljutni a fényképed és semmilyen személyes adatod. Az enyémet. a fényképet pedig mindjárt küldöm!

Üdvözlet

2014. jún. 1. 19:35
 62/73 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező azt kellene már végre felfognod, hogy nem körülötted forog a világ. A lányok nem azért fognak így vagy úgy öltözködni mert neked az tetszik, jössz itt a rózsás hasonlatokkal...Bocs, de ez rajtad kívül senkit nem érdekel. Te mit szólnál hozzá, ha vad idegen emberek beleszólnának abba mit egyél, hogy öltözködj stb stb. Kicsit kezded már Istennek képzelni magad, nagyon úgy látom. Jól mondta egyik válaszoló hiába a szép megfogalmazás, röviden tömören bele akarod magyarázni a véleményedet másba...és ennyi. Arról meg nem is halottál gondolom hogy mindenkinek más a szép. És itt most nem rólunk lányokról van szó. Vegyünk más férfiakat. Te komolyan azt gondolod, hogy mindeni arra vágyik, hogy a nők körülötte fekete-fehér kombinációban, vagy kiskosztümben járjanak fel alá? Nem hinném. Látod nem csak a te véleményed létezik egyedül a világon. Ahány ember annyi ízlés amit tiszteletben kéne tartani. Ja és ha már lehet választani mindenki első esetben a saját párjának kiválasztottjának akar tetszeni (meg magának) nem egy vad idegen divatdiktátornak.
2014. jún. 2. 08:30
 63/73 anonim ***** válasza:
Nem bántottál meg, csak képet nem szívesen küldök.
2014. jún. 2. 11:30
 64/73 A kérdező kommentje:

Az 55-ös válaszírónak: Örülök hogy nem sértettelek meg.

Azt írod fényképet nem szívesen küldesz. Talán túl szép vagy? Esetleg az ellenkezőjét gondolod magadról és nem érzed elég dekoratívnak magad? Bármelyik legyen is igaz, komoly emberi értékrt képviselsz, ez látszik az írásaidon. Küldd nyugodtan ha meggondolod magad, persze elküldöm először én az enyémet ahogy ígértem

Viszont ha amiatt nem kívánsz képet küldeni magadról mert azt gondolod felhasználnám bárhová, erről csak annyit kívánok mondani, elképzelhetetlen nálam az ha bizalmat kérek és kapok valakitől, azzal visszaéljek!

És csak mint érdekességet megemlítem hogy az 55-ös szám a szerencseszámom. Nem volt még olyan velem történt, az 55-ös számhoz kapcsolódó esemény ami ne pozitív végkimenetellel zárult volna. Nem vagyok babonás, ez az egyetlen ilyen jellegű tulajdonságom. 62-es válaszíró azt mondja istennek képzelem magam. Dehogy vagyok én az! Ti lányok nők vagytok a világ közepe!Ti körülöttetek forog a mindenség. Ti vagytok a Nap. Ti adtok fényt meleget, életet, múltat, jelent, jövőt.A férfi csak céltalanul vándorló égitest nélkületek. Ki szikla, ki puhább kőzet, jellem válogatja. A szépségetek és a női mivoltotok keltette gravitációs vonzás az, ami nem engedi a semmibe rohanni férfi nevű képződményt. És hogy kapcsolódik a világűr az öltözködéshez, mert mégis csak erről beszélgetünk?

Az ápolt tiszta öltözék mindig a rend állapotát tükrözi, annak a szimbóluma. Ez a kapcsolódási pont! A világegyetem és szűkebb környezetünk a naprendszer, egy hihetetlenül precíz már szinte a tökélyre fejlődött rendszer, egy rendkívül precíz mechanizmus. És mért ennyire fontos a rend? Mert csak az képes hosszú távon működtetni mindent legyen az emberi lény, vagy maga az univerzum.

De visszatérek a földre. Azt írja még a 62-es válaszíró hogy ráerőltetni próbálom másokra az ízlésem.

Nincs erről szó! Csak meggyőzni, rábeszélni szeretnék lányokat, nőket a szép öltözékre. Tapasztalják meg azt, milyen az amikor belülről is elkezd szépülni .Mert az elegancia egy fél év folyamatos viselés után, ahogy már írtam, ilyen hatást gyakorol a viselőjére.Próbáljátok ki!

De egyetlen napot sem lehet kihagyni mert a belső átalakulást, a belső szépülést megzavarja.

Tehát azt mondom nektek készítsétek holnapra a harisnyátokat! A lábaitok szépsége árasztotta napfényt ne takarja el a farmernak nevezett borongós színű szürkés-kék felhő!

2014. jún. 3. 17:25
 65/73 anonim ***** válasza:

Először is várom a képedet...és a korodat még mindig...

Másodszor: ahhoz, hogy valamelyik nőnek gravitációs vonzása legyen, elég kövérnek kell lennie, és szerintem a világon nincs olyan kövér ember - de még bálna se - akinek saját vonzási mezeje van - és én csak egy nő vagyok, hülye vagyok fizikából...blah...

Aztán amiről te beszélsz az megint nem kapcsolódott az ég világon semmihez se...

Ezenkívül amit mondtál, hogy rábeszélés abban a kivitelezésben, ahogy TE csinálod igenis ráerőltetésnek számít...

És mondtam már, hordjál te fél évig kiskosztümöt, hátha megszépülsz belülről, ha már eszed nem lesz több - ezt mindenféle sértegetés nélkül írom...

Nem mondom, hogy Istent játszol, de tény, hogy tisztára úgy viselkedsz, mintha mindenkit a Te véleményed érdekelne, mindenkinél jobban tudnád, hogy kinek mi mutat jól és mintha mindenkit jobban ismernél saját maguknál...sajnálom, az emberek nem ilyen könnyen kiismerhetőek, és egy-egy válasz alapján elég téves jellemrajzokat vagy képes összeállítani...

Amúgy meg a farmer is lehet csinos, és elvileg egyenjogúság van, a nők is hordhatnak nadrágot...és amúgy még mindig javaslom azt is, hogy tölts el fél évet egy műszálas borzadalomban, amiben nem szellőzik rendesen a lábad - elő a harisnyákkal, főleg így nyáron!!!

2014. jún. 3. 18:18
 66/73 anonim ***** válasza:

62-es válaszoló vagyok. két dolog

-"Az ápolt tiszta öltözék mindig a rend állapotát tükrözi, annak a szimbóluma." az én ruháim kivétel nélkül ápolta és tiszták.

- a belső szépségről papolsz, de annyi eszed nincs hogy tudd pont azért BELSŐ

2014. jún. 3. 19:34
 67/73 anonim ***** válasza:
mert belülről fakad! Hiába öltöztetsz egy olcsó nőt drága ruhába olcsó marad!!!! De ezt az ilyen felszínes embernek hiába is magyarázzuk. nevetséges vagy
2014. jún. 3. 19:34
 68/73 A kérdező kommentje:

A 62-es válaszírónak: Az hogy milyen fontos a külső továbbra is vitatod, de mindjárt elismered hogy ebben a kérdésben igazam van. Képzeld el azt hogy fogorvoshoz kell menned egy nem túl komoly problémával! Megérkezel, belépsz a váróterembe, várnod kell mert hamarabb érkeztél a kapott időpontnál. Van két sor szék. Mindenképpen le akarsz ülni mert fáradt vagy. Mind a két széksor végén van egy-egy üres hely. Az egyiken, az utolsó előtti helyen, az üres mellett egy tornacipős fekete térdig érő ingben lévő szakadt farmert viselő lány ül akinek a száján és az orrában is van néhány piercing. Amikor belépsz, mereven néz rád, majd fekete rúzsos alkaival fúj egy nagy léggömbböt a rágójából és mikor nagy hanggal kidurran, nem túl bizalomgerjesztően rád mosolyog. A másik széksor utolsó előtti székén, vagyis a üres mellett egy fiatal nő ül gondolataiba mélyedve, krémszínű szoknyában, ugyan ilyen színárnyalatú kosztümkabátban alatta fehér selyemblúz, lábain vékony testszínű harisnya, fehér cipő, a haja pedig egy világoskék selyemkendőből formált pánttal hátrakötve. Melyik mellé ülsz? Persze hogy az utóbbi mellé. És miért? Mert bizalmat, nyugalmat, biztonságérzetet ad a ruhája. Hagyjuk azt hogy csak saját magunknak meg a párunknak kell megfelelni mert ez egy téves álláspont. Hiszen az ellenszenvedet kiváltó piercinges-feketerúzsos lány is biztos nagyon tetszik saját magának meg a párjának és te mégis elégedetlen vagy vele ami bizalmatlanságban nyílvánul meg.

65-ös válaszírónak. Te a bakancsos lány vagy? Ha igen akkor várom a fényképet rólad! Én elküldtem neked, bár azt írod nem kaptad meg. Ne viselkedj úgy mint egy kislány hogy ilyeneket találsz ki.Örülök hogy a fényképem szimpátiát váltott ki benned mert ha nem így lenne gondolom nem írtál volna többet. Várom tehát a fényképedet,amin mint ritka alkalom, elegánsan öltözködtél ahogy azt írtad. A fenti példában szereplő lány karaktert nem rólad mintáztam ne vedd magadra, nincs benne rejtett célzás rád vonatkozóan!

2014. jún. 4. 17:53
 69/73 anonim ***** válasza:
100%

Igen az vagyok (a bakancsos), viszont egyáltalán nem kaptam semmilyen képet...amint megérkezik válasz üzenetben linkelem a sajátomat...

Viszont ez is csak nézőpont kérdése, amit most írtál...én biztos a "szakadt" csaj mellé ülnék, mert az nem nézne úgy rám, mint egy véres rongyra, csak azért, mert nem úgy öltözködök, mint az szerinted elfogadott lenne...

Plusz...amit írtál még elegáns öltözetben is igénytelen szerintem...eleve miért feltételezed, hogy nem tudnak viselkedni azok, akik nem elegánsak? A politikusok öltönyben vannak, mégis hazudnak és lopnak...és gyakran ölnek is...

2014. jún. 4. 23:21
 70/73 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szakadj már el a szélsőségektől! Hányszor de hányszor leírtuk már neked hogy attól mert valaki nem kiskosztümben van, attól még nem szakadt. De nem fogod fel azzal a cseppnyi agyaddal látom. Megint mivel jössz szakadt csaj meg kiskosztümös csaj. Nézzél már ki az útra ha már van szemed!!! Szerinted ez a 2 véglet jár kel az úton? Nagyon nem. Én sem hordok hétköznapokra kiskosztümöt, de biztos be nem mennék dolgozni egy olyan ruhába amit fent leírtál. Ezzel rengeteg embert sértessz meg, és degradálsz le, csak hogy tudd...A rágógumi meg hogy jön már megint ide? Odaképzeldted, mert a te szent és tévedhetetlen meggyözödésed szerint akin nincs csilli villi ünneplőruha az egy hülye tróger aki nem tud viselkedni...Komolyan szánalmas vagy. Nyisd már ki a szemed!!! Ezer meg ezer ember jár kel nap mint nap elegáns de mégsem ünneplős öltözetben dolgozni, iskolába akárhova. Nem csak a végletek vannak. Farmer? Igen? Képzeld lehet egyszínű nem lyukas, csinos. ing? Képzeld lehet nem lötyögős hanem alkalmi hatású de mégis hétköznapi..és még sorolhatnám. Üdv a 21. századba ahol nem minden fekete vagy fehér. Ezt a vitát meg részemről most fejezem be veled, mert egy ilyen embert nem lehet meggyőzni még észérvekkel sem mert felszínes vagy és ostoba. Neked csak a külcsíny létezik. De ahogy mondtam ráadhatsz egy majomra selyemruhát akkor is csak egy majom marad, de ezt egy magadfajta fel nem fogná, nem is vagy közösségbe való, nem ismered az emberi értékeket, szerintem azt se tudod mi az. Ja és tudod mit számtalan remek embert ismerek akihez még csak fel sem érhetek se most se máskol, tök mindegy férfi vagy nő, de tudod miért? Nem azért ami rajtuk van: a szívük, az eszük, a páratlan humoruk, empátiájuk, és még sorolhatnám a végtelenségig ezeket a csodás dolgokat amiket te valószínűleg soha nem látsz meg egy emberben sem mert leragadsz ott hogy ruha....szívből sajnállak érte. 62-es voltam, utoljára :)
2014. jún. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!