Lányok miért nem jártok más alkalmakkor is ilyen elegánsan?
Arra gondolok hogy most zajlanak az érettségi vizsgák.
Reggelente nagyon sokan közületek szépen felöltözve indultok az iskolába.Vékony harisnya, csinos sötét kosztüm vagy ruha magassarkú cipő, megszépítitek a legrondább iparnegyedet is a jelenlétetekkel. Szóval ez az öltözködéskultúra egész évben tarthatna nem csak egy hétig.Ez a jövő higgyétek el a szakadt összevagdosott farmer és társai az inkább nevetség tárgya lesz néhány év múlva mint említésre méltó divat jelenség.
51: egyetértek...
A bakancsos lánynak teljesen rendben van a szexuális élete, és a kapcsolata is, köszöni szépen...a kérdezőnek és a kérdésnek ehhez semmi köze nincs...
A divattippjeidet meg most már dugd fel magadnak...Tájékoztatlak hogy a PIROS hajamhoz nagyon sz*rul menne egy barackszínű akármi, és a rövid hajamat csak vasalni vagy zselézni lehet, olyan rövid...
Ezenkívül képzeld el, ellenben veled én nem nézek le senkit a külseje miatt...tudod, én TISZTELETBEN tudok tartani másokat...függetlenül attól, hogy kiskosztümben járnak vagy szakadt cuccokban, hogy szépen elegánsan vannak kisminkelve vagy tele vannak piercinggel és panda macik...
És én próbáltalak tiszteletben tartani téged is, de az lehetetlen...egyrészt mert nálad korlátoltabb és ostobább emberrel még nem találkoztam - és az ilyeneket nem tudom tisztelni; másrészt te nem hogy az én (lesz*rnám, elég sokan nem értenek velem egyet, mégse mond egyik se olyat, mint a kedves kérdező), de mások véleményét SE tiszteled - innentől nem érsz annyit, hogy tiszteletben tartsalak...
És én még nem láttam lelki szemeim előtt se a külsődet...nem durva? :o
Sőt én tudok válaszolni téma terelés nélkül is...AZTAAAA....:o
Létezik ilyen is...:O
(no és ennyit erről, nem vagyok hajlandó lesüllyedni a sztereotípiák szintjére)
Kedves bakancsoslány továbbra is indulatos vagy, és még most sem tudom mitől.
Te nem csak a bakancsodban hordozol acélbetétet hanem a mondataidban is. Pedig nem jó mert ez, gyakorlatilag kizárja az objektív megnyilvánulást. Azt írod tiszteletlen vagyok a nőkkel sőt, mindenkivel szemben. Ezt miből gondolod abból hogy nem tetszik néhány öltözködési irányzat, Ez nem tiszteletlenség hanem az ízlés diktálta viselkedésforma. Tegyük fel, te nem szereted Fási Ádámot és a zenei világát!Ez esetben te tiszteletlen vagy vele? Nem,csak nem szereted! Vagy igen? Akkor helyettesítsd be egy olyan zenész nevével, már ha zenei a példa, akit nagyon nem szeretsz! Próbáld meg magad függetleníteni az érzelmi állapotodtól írás közben ha javasolhatom! A válaszaid hatására elkezdtem nézegetni a színes hajú, piercinges, bakancsos bőr csuklópántos lányokat.Eddig nem tettem mert érdektelenné tette őket a külsejük.Vagyis nem lenézés, kirekesztés, előítélet, hanem közömbösség miatt.Szinte mindegyik szép arcú, szép szemű és tekintetű, ápolt bőrű lány volt.Ezt eddig nem vettem észre. Olyanok mint a kőkerítés mögött élő rózsák. Az milyen? Elültetik, felnőnek,levelet hajtanak, bimbóznak,kinyílnak, virágoznak,elhervadnak. Mit lát ebből a külvilág? Semmit. Ott a kőkerítés ami nálatok a ruházat. Még szerencse hogy a fiatalság nem egy évig tart mint a rózsák élete hanem sokkal tovább így van lehetőség a korrigálásra. Lebontani a ruha alkotta kőfalat és újat építeni, ami nem eltakar hanem láthatóvá teszi sőt felerősíti a szépséget.
Első lány megjegyzi hogy bizonyos színek nem állnak jól mindenkinek. Igazad van.De nem általánosságban írtam hanem csak mint példát. Ennek ellenére van általánosítható szín összeállítás ami mindenkire vonatkozhat, ez pedig a fekete- fehér. Nincs olyan nő akinek ez nem állna jól!Én az egyik egyetemi campus közelébe lakok és tegnap láttam két 22-23 év körüli lányt amint mentek az egyetem területéről a buzsmegállóhoz. Fehér blúz fekete szoknya testszínű harisnya fekete cipő. Alig smink halvány rúzs mindkettőjükön. Lenyűgöző látvány volt. Ennyi is elég a hibátlan eleganciához. Ők és a hozzájuk hasonló lányok azok a rózsák akik már kerítés nélküli kertben élnek. Így bárki megcsodálhatja őket.Visszatérve egy gondolat erejéig a bakancsos lányhoz.
Megjegyzed hogy még lelki szemeid előtt nem jelentem meg. Küldjek egy fényképet magamról? Küldök neked is vagy bármelyik válaszíró lánynak kértek.
Nem a nem szeretésről van szó...te dolgod, hogy mit szeretsz, és mit nem...de te leszólsz mindenkit, aki nem azt szereti, amit te...nem ismerem az általad említett zenészt, de ha tehetséges még akkor is elismerem a tehetségét, ha nem szeretem...
És ez nem korrigálni való dolog, nem hiba az, ha valaki máshogy néz ki, mint az általad felvázolt lányok...
Azt kéne felfognod, hogy nem feltétlen a TE felfogásod és ízlésed a mérvadó mindenki számára...ez nem azt jelenti, hogy rossz az ízlésed, szóval ez nem támadás...
És ez volt az első olyan válaszod, ami kapcsolódott az előtted szólókéhoz teljesen, és nem terelted a témát...Nem kell megnézned a bakancsosokat, nem baj, ha semlegesek számodra...de attól nem kell leírnod se...Valakinek ők kellenek, és azoknak se rossz az ízlésük, akik így gondolják...csak más...
Amúgy én megnézném a képet...és egy kort is kérnék (még mindig), mivel a válaszaidból nagyon az jön le, hogy hímnemű vagy, nem számít bunkóságnak, hogy rákérdezek...
(megint a bakancsos)
Egyébként megint tévedsz. A fekete sem áll jól mindenkinek. Többek között nekem sem, mert sápaszt, öregít.
És már megint azon vekengünk, hogy neked az alkalmiruha a fétised. Felfogtuk. Te is fogd fel, hogy soha senki nem fog ok nélkül, alkalmi ruhában flangálni az utcán.
Vizsgaidőszak van, most lehet élvezhedned, és nyálcsurgatva húzgálnod a nemesebbik részed, az ablak relyteke mögül.
Bakancsos lánynak:Tényleg kétely merült fel benned azzal kapcsolatban hogy hímnemű vagyok? Sok mindennek néztek már de nőnek még senki, soha nem .Persze nem meglepő hiszen az internet az hatalmas lehetőség a hatalmas számú pszicho-zavarodott embernek így érthető a kétkedésed.De hogy végleg elosszam a kétkedésed, hímnemű vagyok ezt egészen bizonyosan kijelenthetem magamról. A kért képet írd meg hova kéred és elküldöm. Plusz bizonyíték arra hogy nemi besorolásom nem a nő kategóriába tartozik.
A második (55-ös) válaszírónak: Hogy neked micsoda fantáziád van! Eszembe nem jutott volna hogy az ablakon keresztül nézegessek és közben... Lehet kipróbálom! És beszámolok róla neked ha érdekel hogy milyen volt.Még hogy nincs képzelőereje a lányoknak ha erotikáról van szó... Azt hiszem ebben sokkal kreatívabbak vagytok mint a nem nők.Te legalábbis mindenképpen! Azt írod hogy a fekete nem áll jól mert öregít meg sápaszt. Hány éves vagy 25? Gondolom ha felveszel egy fekete ruhát akkor mindjárt úgy megöregít hogy az emberek többsége egy idős,nőt lát benned aki akár 25 és fél éves is lehet a éjszínű ruhától. Kíváncsi lennék te milyen öltözékben jársz! Mert annak ellenére hogy nem nagyon vagy kibékülve az eleganciával, szerintem gyakran viseled. Sőt érzésem szerint harisnyából is van jó bőven a ruhatáradban és gyakran hordod is őket. Érzésem szerint leginkább bugyi nélkül. Biztosan érzéki hangulatot kölcsönöz az amikor a külvilág és a menny kapuja között csak egy néhány mikron vastag műszálas réteg van És az is átlátszó. Remek az ízlésed ha így öltözködöl.
Tény, hogy a nőknek jobb fantáziája van állítólag ilyen téren (is), mint a férfiaknak...Én is megkaptam jó párszor, mivel a haverjaim 98%-a hímnemű...Valamiért tőlem mindig azt várják, hogy akkor én szinte egyedüli lányként szépen cukin zavarba jöjjek, de valahogy sose jön össze nekik...általában ők nem tudnak már mit reagálni...
Viszont fejlődőképes vagy drága kérdező...most sikerült témánál maradnod teljesen...
A nemi hovatartozásod miatt csak azért merült fel bennem kétely, mert kritikusabb vagy, mint egy nő, és úgy teszel, mintha a nők fejével gondolkodnál - mindenféle személyeskedés nélkül írtam...
És a fekete is tényleg klasszikus...mondjuk én alapból azt hordok, és tényleg öregít...rám néha 6 évet is rám dob...de ez nem csak egy ruhán múlik...a smink, a haj, az egész összhatás tud öregíteni csak, nem egy ruha...
(bakancsos)
Jéézusom, hát te kész vagy. :D
Az 55-ös vagyok.
Ki kell ábrándítanom, mert nem hordok harisnyát, fehérneműt viszont hordok.
Amúgy, hogy írtad hogy azt képzeled, gyakran hordok elegáns ruhát, és hát tudjuk hogy ez neked bejön, most akkor én is bejövök neked???
A kedves bakancsos lánynak: Rendben kűldöm a képet de kérek két dolgot! Az egyik, ne tedd fel sehova, a másik, küldj te is nekem egyet miután megkaptad az enyémet!Ha benne vagy, holnap délután megy a fotó.
A kedves 55-ös válaszírónak: Hogy be jössz e nekem? Igen! És ezek szerint gyakran jársz elegánsan. A válaszodból legalább is ez tűnik ki. Az viszont meglep hogy nem hordasz harisnyát. Meg voltam győződve róla hogy központi ruhadarab nálad és abban a formában viseled ahogy írtam az előző válaszomban vagy is bugyi nélkül. Ez a viselési forma egész nap emelkedett érzéki hangulatban tarja a viselőjét. És nálad érzik ez a hangulat! Küldjek egy képet magamról? Küldök neked is ha én is kapok egyet rólad, és persze ha kérsz természetesen!
Eszemben sincs feltenni sehova...és kapsz képet...ha megfelel egy picit régebbit küldenék majd, mert új képem nincs "nyilvánosan" még, csak olyan, ami másoknak a személyi jogait sértené, és egyike azon pillanatoknak, mikor igen is elegánsan öltöztem fel - a legújabb kép rólam legjobb barátnőm ballagásán készült...
Ugyanezek a feltételek vonatkoznak majd rád is. Sehol, semmilyen formában nem szeretnék találkozni magammal azokon a helyeken kívül, ahol én tettem közzé a képet...megfelel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!